Delen vinden we super lief

Onze favoriete blauwe egel beleeft wederom een spectaculair avontuur in SONIC THE HEDGEHOG 2 en verschijnt 31 maart in de Nederlandse bioscopen. Het is alweer een tijdje geleden dat we over de blauwe loper liepen bij de premiere van de eerste Sonic film. Sinds Sonic sindsdien in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is.

En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt. Dat beloofd weer een film vol actie en sensatie.

SONIC THE HEDGEHOG 2 is terug: Time to turn up the heat.
Sonic the hedgehog 2

Trailer

Sonic the hedgehog 2

Voor de onwetenden onder ons, Sonic the hedgehog is het live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Het is een fictieve, blauwe egel met felblauwe stekels en rode hardloopschoenen waarmee hij zo snel gaat als de licht. Sonic belichaamt de wind dat ook wel een wat oudere doelgroep aanspreekt. 

Op zondag 27 maart jl. vond de feestelijke familiepremière van
SONIC THE HEDGEHOG 2 plaats in Pathé Arena in Amsterdam. De Nederlandse stemacteurs, waaronder Najib Amhali (Sonic), Emmanuel Ohene Boafo (Knuckles), Randy Fokke (Tails) en Carolina Dijkhuizen (Maddie) waren hierbij aanwezig. De presentatie was in handen van Levi van Kempen.

De cast

SONIC THE HEDGEHOG 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails). In de Nederlands gesproken versie met o.a. de stem van Najib Amhali (als stem van Sonic).

SONIC THE HEDGEHOG 2 is terug: Time to turn up the heat.

Winactie Sonic the hedgehog 2

Om de lancering van Sonic the hedgehog 2 te vieren mogen we twee fantastische Sonic 2 pakket weggeven met een hoodie, poppets (fidgeter) en een phone light. Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op beide pakketten!
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De Sonic the hedgehog 2 winactie start op 31 maart waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief