Delen vinden we super lief

Afgelopen weekend waren we op pad met ons gezin en ook de schermpjes gingen mee. Hier ben ik zelf geen voorstander van, maar heb de strijd verloren, want tja… in de ochtend kunnen ze dan stilletjes even een spelletje spelen. Drie iPads, de Nintendo Switch, een rits aan telefoons en uiteraard opladers werden ingeladen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het ons aan veel verschillende oplaadkabels en telefoonaccessoires ontbrak. Om je als ouder te behoeden voor dezelfde fout, hierbij een handige checklist.

De 6 must-have telefoonaccessoires

Als je deze zomer met kinderen op pad gaat, zijn er verschillende handige telefoonaccessoires die je niet moet vergeten. Het begint al in de auto onderweg naar je bestemming waar een Telefoonhouder auto ideaal is. We zetten de App Waze op en die leidt ons naar de plek van bestemming. Onderstaande must-haves gaan je leven dan ook loop absoluut vereenvoudigen.

draadloze oplader, smartphone verslaafd INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG

1. Waterdichte hoes

Een waterdichte hoes is essentieel als je van plan bent om tijd door te brengen bij het zwembad, op het strand of zelfs tijdens wateractiviteiten. Het beschermt je telefoon tegen waterschade en stelt je in staat om foto’s en video’s te maken zonder je zorgen te maken over spetters. En als je er dan ook een Telefoonhoesje met koord bij besteld ben je helemaal voorzien. Voor mij is dat echt een lifesaver als je geen tas, of grote zakken hebt tijdens bijvoorbeeld het suppen.

2. Powerbank

iPhone 12, iPhone 4, telefoon, apple, tele2

Met kinderen in de buurt kan het zijn dat je je telefoon vaker gebruikt om foto’s te maken, contact te houden met andere ouders of om entertainment te bieden. Een powerbank is handig om ervoor te zorgen dat je telefoon niet zonder batterij komt te zitten, vooral als je een hele dag weg bent.

3. Autohouder

Als je een roadtrip plant, kan een autohouder voor je telefoon van pas komen. Het stelt je in staat om je telefoon veilig en binnen handbereik te houden terwijl je aan het rijden bent, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot navigatie-apps of muziek.

4. Draadloze hoofdtelefoon

Als je langeafstandsritten maakt of gewoon wat stilte wilt tijdens het reizen, zijn draadloze hoofdtelefoons een uitkomst. Ze zorgen ervoor dat je kinderen naar hun favoriete muziek of films kunnen luisteren zonder dat je last hebt van kabels.

5. Selfie-stick / Statief

Een selfie-stick kan leuk zijn voor het maken van familiefoto’s op vakantie. Het stelt je in staat om groepsfoto’s te maken zonder hulp van anderen en zorgt voor een bredere achtergrond. Zo maakten we afgelopen weekend in Ameland deze leuke familiefoto. Een echte aanrader dus !

6. Waterdichte Bluetooth-luidspreker

Als je van plan bent om tijd door te brengen bij het zwembad, in het park of op het strand, kan een waterdichte Bluetooth-luidspreker zorgen voor muziek en vermaak voor het hele gezin. Je kunt je favoriete zomerhits afspelen en dansfeestjes houden, waar je ook bent.

Dit zijn enkele handige telefoonaccessoires die je kunt overwegen om mee te nemen tijdens de zomerse avonturen met kinderen. Vergeet niet om ook de basisaccessoires zoals opladers en kabels in te pakken, zodat je altijd verbonden kunt blijven. Onze bestelling van GSMpunt is binnen dus aankomende citytrip geen lege devices meer!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief