Delen vinden we super lief

We waren aanwezig bij de speciale IMAX vertoning van THE EQUALIZER 2 op woensdag 15 augustus in Pathé Arena Amsterdam. Voorafgaand aan de film was  er een Q&A met Brainpower die met trots vertelt over zijn nieuwe single  ‘Animal Sauvage’ die te horen is in de film.Het is ee film vol actie en sensatie en een absolute ‘Must See’ voor als je van spanning en sensatie houdt.

Het verhaal

Denzel Washington is opnieuw te zien in één van zijn meest karakteristieke rollen in THE EQUALIZER 2. In zijn karakter als Robert McCall neemt hij het recht in eigen handen en komt op keiharde wijze op voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. je kunt je heel sterk met hem karakteriseren omdat ik zelf ook hetzelfde zou doen. De vraag is eigenlijk hoe ver je bereid bent om te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt? In mijn geval is dat heel ver en zo getuigt Denzel Washington zichzelf ook in de equalizer 2. Ik geef maar gelijk koe dat ik de eerste film nooit gezien heb. Dit maakt echter niets uit hoorde ik van gastblogger Dolly die voor ons de premiere heeft bezocht.

“Brainpower: “Ik voel me vereerd dat ik deel uit mag maken van een grote blockbuster als THE EQUALIZER 2. Zeker omdat ik al mijn leven lang een groot fan ben van Denzel Washington. En Antoine Fuqua (van o.a. Training Day) is een topregisseur,“ aldus Brainpower”THE EQUALIZER 2

 

Brainpower – Animal Sauvage (from The Equalizer 2)

ft. Stix, Pitcho & Pharoahe Monch [Lyric Video]. Bekijk de video hier:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Denzel’s back! & It’s personal….. 🎬 Zijn doel is gerechtigheid, zijn middel is wraak. He takes them down… One by one…. en hoe… EXCITED om de film zelf te gaan zien Vanavond is gastblogger Dolly bij de speciale screening van The Equalizer 2 in Pathe arena. Uitgekeken naar deze film met één van m’n favoriete acteurs!! ⭐️✨ Ook in IMAX en Dolby Cinema ⭐️ #TheEqualizer2NL #pathé #pathearena #excited #seenow 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

THE EQUALIZER 2 Premiere

Het was weer een komen en gaan van bekende nederlanders. In bovenstaande videoimpressie zag je al een rits aan BN’ers en influencers voorbij komen op de rode loper: Leo Alkemade, Christie Bokma, Horace Cohen, Carolina Dijkhuizen, Jermaine Fleur en Tara Hetharia. En ook Erik van der Hoff, Everon Jackson Hooi en Jord Knotter waren van de partij. En dit is nog maar het begin. Iedereen keek zichtbaar uit naar de film waarin Denzel Washington schittert.

THE EQUALIZER 2

Cast

Geregisseerd door Antoine Fuqua (The Equalizer, Training day). Verder met o.a. Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day) en Melissa Leo (The Fighter). THE EQUALIZER 2 draait vanaf nu in de bioscoop.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief