Delen vinden we super lief

Zo leuk om bij de exclusieve première aanwezig te mogen zijn van Thomas de Stoomlocomotief™ Opgraven & Ontdekken film. In feestkleding reden we in de vroege ochtend naar MattelPlay! in Sevenum! waar we de gehele dag toegang kregen tot MattelPlay. Uiteraard gaan we hier alles over vertellen!

Film kijken tussen je televisiehelden

Wat een super gave omgeving om de nieuwste ‘Thomas-film’ te kijken. De papa’s en mama’s konden heel relaxt achter een kop koffie zitten. Terwijl de kindjes op bankjes voor het grote scherm zaten. Mijn meisje bleef nog even veilig bij mij aan tafel. Onder het genot van een echt ‘Thomas de trein cakeje’ en een slush puppie. Voor de film begon, werd er uit volle borst meegezongen met het openingslied van deze vrolijke trein. De sfeer zit er goed in. Laat die film maar komen!

Let the movie begin!

Zoals we van Thomas gewent zijn, gaat hij weer allerlei avonturen aan. Dit keer neemt hij ons mee naar Italië. Daar ontmoet hij Gina, een echte Italiëkenner. Thomas is een beetje overmoedig en gaat er in zijn eentje op uit. Maar wat lijken die spaghettisporen toch op elkaar! Gelukkig leiden alle wegen naar Rome. Of toch niet? En hoe zit het met het verhaal van de verdwaalde locomotief? Genoeg ingrediënten voor een spannende maar ook heel vrolijke film. Ik zal niet alles verklappen, daarvoor moet je echt zelf kijken.

Willen jullie met Thomas mee op avontuur?

Durven jullie mee te reizen met deze vrolijke trein? Vanaf 11 september is de film in het hele land te zien. Een uur lang begeef je je in de Italiaanse bergen. Dat is prima voor de kleine filmfans. Wij hebben genoten en zijn nog grotere fans geworden dan we al waren.

Trailer

Liefs Aileen

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief