Delen vinden we super lief

Hoe gaaf is het om te spelen in de wereld van Thomas de trein, of Bob de Bouwer! Alsof je zelf hoofdrolspeler bent in het decor van je favoriete televisieserie. Dat kan allemaal in de super leuke binnenspeeltuin Mattel Play in Sevenum. We mochten er de hele dag spelen en komen zeker nog eens terug!

Family Entertainment Center

In alle vroegte reden we het parkeerterrein van ‘Family Entertainment Center’ op. Vanaf de achterbank hoorde ik heel enthousiast “Kijk mama, Thomas de trein!”, “En Bob de Bouwer!!!” Het was wel duidelijk dat we goed zaten. Mijn dochter kon niet wachten om de auto uit te springen. Ze wilde zo snel mogelijk naar haar televisievrienden.

In Mattel Play zijn ze Er allemaal!

Bob, Sam, Angelina…. En jij kunt ze een handje helpen. Natuurlijk is het voor de kleintjes super leuk om in de gigantische graafmachine te zitten of een brand te blussen vanaf de brandweerboot. Trek een roze tutu aan en geef een showtje op het podium van Angelina Ballerina. Mijn meisje heeft bloemen geplukt en bouwtekeningen gemaakt. Maar ze is ook als loodgieter aan de slag gegaan, compleet met bouwhelm.

Een speelpark zou geen speelpark zijn zonder ballenbak en glijbaan. Gelukkig is overal aan gedacht. Wat hebben we heerlijk geklauterd! Ik hoefde maar op de vreugdekreten af te gaan om te weten waar mijn meisje was. Haar babyzusje lag ondertussen heerlijk te slapen in de kinderwagen. Want natuurlijk is het allemaal kinderwagenproof.

Koffie, friet en water met een smaakje

Terwijl de kids zich vermaken, kunnen de mama’s en de papa’s een lekkere kop koffie drinken op het binnenterras, tussen de speelwerelden. Voor de grote honger hoefden we ook niet ver weg. Tegenover Mattel Play, zit ABC restaurant Sevenum. Het restaurant is een hele beleving op zich. Nou ja restaurant? Het zijn wel 11 restaurants in één. Een heel dorpsplein is nagebouwd, inclusief terras en Italiaanse gevel. Wij zochten een mooi tafeltje en begaven ons even in Amerika. Vlakbij de binnenspeeltuin. Want van binnenspelen krijg je nooit genoeg. Zelfs niet als je al uren hebt gespeeld aan de overkant.

Een herinnering voor thuis

Voordat we naar huis gingen zijn we nog even op de foto gegaan met Bob de Bouwer. Omdat we niet konden kiezen, hebben we er ook één met Thomas de trein gemaakt. Die krijgt een mooi plekje aan de muur van haar kamertje. Kan ze lekker wegdromen bij deze heerlijke dag. Een dag in een echt peuter- en kleuterparadijs.

Pas op: wij komen terug!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief