Delen vinden we super lief

Omdat we van spelen en ontwikkelen houden, hebben we veel spellen in onze kasten liggen en reviewen we ze graag. We halen regelmatig de leukste gezelschapsspellen, reisspellen voor onderweg, denkspellen, of muziekspellen erbij om te ontdekken of het tof is , of een echte nog go! Deze keer ontdekten we Throw Throw Burrito van Asmodee.

Asmodee Throw Throw Burrito (6+)

Throw Throw Burrito is een hilarisch, interactief spel en kun je vergelijken met de combinatie van en kaartspel met trefbal. Het gaat er om dat je sneller dan je tegenstanders matchende sets van kaarten verzamelt, terwijl je tegelijkertijd duikt, ontwijkt en burrito’s door de lucht gooit. Mijn kinderen vonden het interactieve spel maar wat grappig en konden de squishy burrito niet loslaten. De burrito voelde dan ook wel heel soft aan, toegegeven.


Verzamel kaarten, speel kaarten en gooi speelgoed burrito’s naar je tegenstanders…

De kaarten die je verzamelt zijn punten waard, maar als je geraakt wordt door vliegende burrito’s verliest je die. Zodra je het spel gaat spelen adviseren we je wel om wat ruimte vrij te maken en je dure antieke vaas van oma weg te zetten. en berg het antiek op, want je hebt nog nooit zo’n kaartspel gespeeld als dit. Mijn kinderen rolden door de woonkamer. Je blijft doorgaan totdat je echt niet meer kunt!

Video tutorial Throw throw Burrito

De uitleg is duidelijk en ook in de verpakking zul je een uitgebreide uitleg terug vinden! Als je op zoek bent naar een tof spel voor tijdens een spelletjesmiddag, dan is dit zeker een aanrader!

Specificaties:

Kleur: multicolor
Geslacht: unisex
Materiaal: karton, kunststof
Aantal spelers: 2-6 spelers
Spelduur: 15 minuten
Taal: Engels
Afmetingen verpakking: 25 x 26 x 8 cm
Leeftijd: vanaf 7 jaar

Inhoud:

120 Kaarten
2 Burrito’s
7 Tokens
1 Speluitleg

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief