Delen vinden we super lief

Dit najaar neemt Illumination, maker van de succesvolle animatiefilms Verschrikkelijke Ikke, Minions, Sing en Huisdiergeheimen, je mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de sensationele nieuwe komedie Vogelvlucht.

Deze film is geproduceerd door Illumination en belooft wederom een originele, grappige en verenige familievakantie op het witte doek.

Deze keer slaat Illumination de vleugels uit en neemt je mee op avontuur en humor. Onder de regie van Benjamin Renner, de Oscar®-genomineerde filmmaker achter Ernest & Celestine en The Big Bad Fox and Other Tales, wordt Vogelvlucht een visueel meesterwerk.

Vogelvlucht: Een Betoverende Reis Met Illumination

Een absolute must-see voor jong als oud(er)?

Dit is een film waar ik naar uit kijk! Ten eerste, omdat de film een voorbeeld is van Illumination’s repertoire. De studio staat bekend om zijn hartverwarmende verhalen, scherpzinnige humor en onvergetelijke personages. Vogelvlucht is hierop geen uitzondering. Je kunt rekenen op een ontroerend verhaal dat je meeneemt op een emotionele reis, versterkt door de betoverende beelden die de film tot leven brengen. De trailer zegt eigenlijk al wel genoeg.

Daarnaast bevat de film een vrolijke en meeslepende soundtrack, zoals we van Illumination gewend zijn. De combinatie van de prachtige beelden en pakkende muziek, zorgt voor een totaalervaring die je in de wereld van “Vogelvlucht” trekt en je niet meer loslaat.

VOGELVLUCHT draait vanaf 6 december a.s. in voorpremière in 2D, 3D, 4D & Dolby Cinema. Ook in de originele versie. Bereid je dus vast voor op een reis die je verbeelding prikkelt en je met een glimlach op je gezicht achterlaat. Deze film wil je zien!

Vogelvlucht: Een Betoverende Reis Met Illumination
De film blinkt uit in hoogstaande expressionistische beelden die je in een betoverende wereld onderdompelen.

Mis het niet!

Vogelvlucht” belooft een sprankelende toevoeging te worden aan de al indrukwekkende lijst van successen. Mis deze gevederde reis dan ook zeker niet en vlieg mee met deze betoverende komedie die je laat geloven dat zelfs de lucht grenzeloze mogelijkheden biedt. En extra leuk, jij kunt hier kaarten voor winnen!

Winactie

Om de lancering van deze te gekke trolls film te vieren, mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven in samenwerking met Universal voor deze leuke film met onderstaande leuke goodie. Dus met wie ga jij op avontuur? Meedoen is eenvoudig:

  • Een berichtje onder deze blog is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 tickets !
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook & Instagram en zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winnaar wordt 15 december bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!
De magische sfeer, de lachwekkende avonturen en de universele boodschappen maken het een film die jonge harten zal veroveren en oudere harten zal doen herleven.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief