Delen vinden we super lief

Een bewuste benadering van de gezondheid van het gebit van je kind vanaf jonge leeftijd bevordert een gezond leven voor hem of haar. Tandheelkundige controles en ingrepen moeten een tweede natuur voor je kinderen worden. Dat leidt in goede gewoontes een uitstekende tandheelkundige gezondheid. Om je tanden en tandvlees sterk en gezond te houden, moet je regelmatig een tandarts bezoeken. Stel de behandeling van gebitsproblemen zoals kiespijn en ontstekingen die je ongemak bezorgen niet uit. Dat geldt ook voor gaatjes en (zenuw)pijn door uitgevallen vullingen. Het draait allemaal om je gezondheid.

Er is een tandarts Rotterdam die je hoogwaardige tandheelkundige zorg kan bieden en je alle nodige informatie kan geven over je tandheelkundige gezondheid en de behandelingsmogelijkheden.

Tandarts vinden in Den Haag

Ben je op zoek naar een tandarts voor je kind? Google dan eens tandartspraktijk Den Haag. Geadviseerd wordt om elke 6 maanden een check-up te laten doen. Als je tandarts problemen constateert, maakt hij een afspraak met je om deze aan te pakken. Bij problemen tussen de controles door kunt je altijd contact opnemen met je tandarts voor een afspraak. Na hun tweede verjaardag moeten kinderen mee naar de tandarts, maar het is ook goed als je je kindje alvast laat wennen aan de praktijk voor die leeftijd. Je kunt een afspraak maken voor het hele gezin en er zo een gezellig uitje van maken.

Heeft men een verzekering nodig?

Het is niet nodig om een aparte tandartsverzekering te hebben. De vergoeding van controles vallen vaak (deels) onder de algemene zorgverzekering en meestal ben je goedkoper uit als je de rest uit eigen zak betaalt. Als je regelmatig behandelingen nodig hebt of je zorgen maakt over de gezondheid van je gebit, kan het verstandig zijn om een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Je kunt met je tandarts overleggen wat voor jou de beste keuze is.

Meer informatie over de vergoedingsmogelijkheden kun je bij je verzekering opvragen. Als je grotere tandheelkundige ingrepen nodig hebt, zoals een operatie of implantaten, kun je overwegen een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Vaak is er dan wel een wachttijd voordat behandelingen vergoed worden.

tandarts, kindertandarts

Wat te doen om een afspraak te maken?

Je kunt de eerste afspraak plannen met je tandarts zodra je bent aangemeld bij de tandartspraktijk van je keuze. Dit gebeurt meestal telefonisch of via de website van de praktijk. In de meeste gevallen kun je al snel terecht voor een afspraak. Men kan doorgaans binnen 24 uur een afspraak maken voor spoedconsult, zoals een afgebroken tand of ernstig ongemak dat niet weggaat.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief