Delen vinden we super lief

Droom je van een weelderige, volle bos haar die indruk maakt op iedereen? Wil je niet langer jaloers zijn op die modellen met hun volumineuze lokken op tv en in magazines? Geen zorgen, want hieronder staan vier geweldige tips voor je om deze droom te verwezenlijken!

1. Geef je hoofdhuid liefde

Allereerst, laten we onze aandacht richten op dat belangrijke stukje van onze haarpuzzel: onze hoofdhuid! Een gezonde hoofdhuid is de basis voor een volle bos haar. Geef ‘m wat liefde en verzorging! Reinig je hoofdhuid regelmatig met een milde shampoo en geef jezelf af en toe een zalige hoofdmassage om de bloedcirculatie te stimuleren. Dat zal je haarzakjes opvrolijken en hen aanmoedigen om te groeien als nooit tevoren.

2. Voed je lokken van binnenuit

Haar komt niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit! Zorg voor een evenwichtige voeding met vitaminen en mineralen die je haargroei een boost geven. Denk aan vitamine D, Biotine en, natuurlijk, DHEA. Als je een extra krachtige boost wilt, overweeg dan Foligain haargroei capsules, ze zijn als een geheim wapen voor je haar!

3. Weg met die hitte

Laten we eerlijk zijn, we houden allemaal van die perfect gestylde lokken, maar de hitte van stylingtools kan een echte domper zijn voor je haar. Geef je lokken tussendoor wat rust en probeer die hete föhn en stijltang zo veel mogelijk te vermijden. Als je toch voor die prachtige krullen of steile look wilt gaan, zorg dan voor een goede hittebescherming om je haar te beschermen tegen de schade.

4. Fake it ’till you make it

volle bos haar, frankrijk

Wist je dat je die volle bos haar kunt faken? Ja, je hoort het goed! Er zijn tal van stylingtrucs die je een boost kunnen geven. Probeer eens een texturizing spray of droogshampoo voor extra volume. En vergeet die teasingkam niet – een beetje “plagen” kan een wereld van verschil maken!

Iedereen verdient het om met trots die weelderige lokken te dragen. Dus ga ervoor en laat die bos haar werkelijkheid worden. Veel plezier en we gaan die volumineuze look rocken tijdens de volgende premiere!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief