Delen vinden we super lief

De zomer komt er aan en de rokjes mogen van de bovenste plank gehaald worden. Mijn witte benen mogen echter wel door de wasstraat. Een zonnebankje misstaat niet en ook mag er wat aan de haren gedaan worden. Werk aan de winkel! Maar wat is de beste manier? Ik heb wax-angst en scheren vind ik een no-go.

De vuurdoop

IPL is ook ideaal, maar daarmee ben ik zeker niet haarloos. Ik heb mijn benen nog nooit gewaxt en ga de uitdaging aan. En waarom eigenlijk enkel mijn benen? Ik ga voor de ‘full treatment’, ook al vind ik het doodeng. Ik hoor zoveel positieve verhalen over DELETE, dat ik ben gewicht. Met zoveel salons in het land is er altijd wel eentje in de buurt.

Het voordeel van Waxen

Continue met een scheermes in de weer gaan, vind ik irritant. Het groeit zo weer aan en dan heb ik het nog niet eens over de wondjes. Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. In mijn jongere jaren probeerde ik het zelf, maar dat beviel niet heel goed. Zoiets moet je ook aan professionals overlaten! Vooral in het gezicht en andere lichaamsonderdelen.

Dit bericht bekijken op Instagram

De lente is begonnen en de maillots, panty’s en kniekousen mogen steeds vaker in de kast blijven … en ook de scheermesjes… Morgen word ik onder handen genomen door de “Waxing Angels” 👼🏻 en oh boy das best spannend. Doet het zeer, is het akward en is het echt zo fantastisch als ik overal lees?… I keep you posted #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution #delete #waxing #brazilian #fullbrazilianwax #WaxAngels #Gstring #review #nohair #blogger #experience #nopainnogain #ishetwat #eerlijkereview #soannend #angels #waxstudio #ansterdam #waxrevolution #excited #nog1nachtjeslapen #ceintuurbaan #depijp #homesweethome #mooizijn

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Onbegonnen werk

Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar ook nog eens met stoppels en al terugkomt. Het is dan echt onbegonnen werk! Het voordeel van waxing is echt dat je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg blijft. Het komt daarnaast ook nog eens zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen ook nog eens de dode huidcellen, waardoor de huid zacht en glad wordt.

Smart waxing

Het is echt niet zo dat ik zomaar over mijn wax-angst heen was. Mijn benen vind ik ok, maar de bikinilijn, daar moet ik toch echt wel even angsten voor overwinnen. Bij het zien van onderstaande video durf ik het wel aan. Er werd een afspraak gepland en mijn angst heb ik proberen te overwinnen.

Delete waxing

Op een zaterdagochtend heb ik de afspraak ingepland bij Delete Waxing waar ik van hoorde via influencers die ik volg. Door hun professionele aanpak durfde ik de sprong te wagen. Verstand op nul en gewoon gaan. Ik heb het altijd al een keertje willen doen. Spuit elf ben ik hé met mijn 40 jaar.

Wax angels

Ik ben een sauna ganger en daar zal ik het niet zo snel laten doen.Bij Delete waxing doen ze waar ze goed in zijn, en dat is harsen. Niet meer niet minder! De salons, de medewerkers en de producten zijn uitsluitend gericht op harsen.Ze gebruiken speciale wax, de nieuwste technieken en methoden, voor een comfortabele, professionele wax. Alle medewerkers, die ze de ‘Wax Angels’ noemen, voltooien een uitgebreide training voordat ze in de salons gaan waxen. Ze wisten me echt over de drempel te helpen.

The wine glas

Dit bericht bekijken op Instagram

“Le moustache”, “the crown jewel… of toch the eye of the tiger 🤔“ Mijn ochtend kon niet meer stuk 😆👌. Ik was vanmorgen te gast bij Delete Waxing in Amsterdam in de pijp. Na jaren zelf te hebben geprutst met scheermesjes was ik ontzettend benieuwd hoe het in een waxsalon zou zijn. Zou het me bevallen, doet het zeer en wat staat me te wachten? In één woord klasse 👌 Via een QR code krijg je toegang tot de salon. Ook ontving ik een welkomstberichtje op mijn telefoon en stond mijn naam op het schermpje. Aan alles is gedacht om je op je gemak te laten voelen. Je komt binnen in een mooi verzorgde wachtruimte, waar je al snel opgehaald wordt door je wax angel. Wax Angel Naomi was klasse en ik ben overtuigd van dit concept! Heb je het ook altijd al een keer willen proberen? vanavond deel ik een kortingsvoucher op olivettepuntnl van 20€ zodat je het zelf kunt ervaren in één van de landelijke 70 salons. Mijn lijf is superglad en zacht 🙌 So worth iT #stopshavingstartwaxing #amsterdam #joinourwaxrevolution #delete #waxing #champagne #winelover #weekendvide #brazilian #fullbrazilianwax #WaxAngels #worthit #lemoustache #brazilian #olivette #eerstekeer #eyeofthetiger #gladdebenen #waxen #blog #influencer #WaxAngelNaomi #QDA6BN #workingmom #metime #saturdaystyle

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Specialist in waxen

Je moet het overigens niet verwarren met een schoonheidssalon, een schoonheidsbehandeling, of een kuuroord. Het is een wax salon en ze zijn uniek in wat ze doen. Met 17 salons door heel Nederland zijn maken ze iedereen weer summerproof en haar-vrij.

#stopshavingstartwaxing and #joinourwaxrevolution is het motto

The Moustache

Ik ga over drie weken zeker een nieuwe afspraak maken, om de behandeling te vervolgen. Het is echt een aanrader voor iedere vrouw die graag haarloos door het leven wil, maar geen zin heeft om daarvoor elke dag met een scheermesje in de weer te gaan.

Kortingscode

Namens Delete Waxing mag ik mijn lezers 20 euro korting aanbieden op de eerste behandeling in hun salon. Het is echt een ontzettende aanrader! Ga snel naar de behandelingen en kies je voorkeursbehandeling. Gebruik kortingscode MARJOLEIN91876 bij het maken van je allereerste afspraak en ontvang gelijk de korting. Heb jij ooit een wax behandeling gehad in een salon en wat was jouw ervaring​!

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat en


Delen vinden we super lief