Delen vinden we super lief

Haperend internet is ontzettend frustrerend en voor ons thuiswerkers een no-go! Mijn man werkt voor een internationale bierbrouwer die veiligheid voorop stelt en iedereen in deze tijden thuis laat werken. Zelf werk ik bij een familiebedrijf waar op kantoor snel internet is, echt ideaal. Daarnaast heb ik thuis mijn eigen werkkamer. Van de 5 dagen werk ik twee ochtenden thuis en dan is razend snelle internetverbinding een absolute must!

En laat dat nu helaas vaak tegenvallen. Tijd om onze internet en het ontvangst razendsnel te maken. Maar hoe?

Met de FRITZ! Repeater 2400 WiFi repeater heb ik ons sterke WiFi-netwerk naar zolder weten te versterken. Deze wireless range extender zorgt er namelijk voor dat je ook snel online gaat in de bijkeuken of op de studeerkamer. Het is als het ware een wifi repeater die een supersnelle verbinding op de 5 GHz band heeft. Zo gaat zelfs videobellen of muziek streamen zonder moeite. Handig hierbij is dat het hele WIFI-netwerk daarbij slechts nog één netwerknaam en wachtwoord heeft. Loveit!

Wifi drama op zolder

Het was best een uitdaging om overal goed internet in huis te hebben. Jezelf even terugtrekken met een filmpje of online game in het verste hoekje van het huis was niet altijd even makkelijk. Nu we de zolder met drie meter hebben uitgebouwd, wordt de werkkamer hier ingericht! Het bureau, de accessoires en elektriciteit is aangelegd.

De WiFi was alleen nog wel een dingetje waardoor ik nog steeds aan de keukentafel ging werken! Het is bij ons op zolder namelijk echte drama. De FRITZ! Repeater 2400 kwam dan ook als geroepen. In ons volle huis, waar iedereen tegelijkertijd wil kunnen werken, gamen of lekker Netflixen, moest er kost wat kost sterke internet komen. En hoe tof dat FRITZ! met ons mee denkt!

FRITZ!, messe, wifi Repeater, versterker, wifi

FRITZ!Repeater 2400 

Het topmodel FRITZ! Repeater 2400 heeft alles in huis om jouw thuisnetwerk ook met één druk op te knop uit te breiden. Hiermee is zelfs het meest zwakke plekje in huis (de zolder of de tuin bijvoorbeeld) eenvoudig omgetoverd tot dé WiFi-spot!  Zien doet geloven, want zou FRITZ! deze belofte waar kunnen maken? We bestelden de repeater online en gingen het uitvoerig testen. ‘Want hoe vaak hebben we wel niet een kat in de zak gekocht” grapte ik nog met manlief.

Installatie FRITZ! Repeater 2400 

De FRITZ! Repeater 2400 werd besteld en we konden het zelf ervaren hoe snel en gemakkelijk ons thuisnetwerk uitgebreid kon worden!  

We gingen eerst thuis op zoek naar de plek in huis waar de meeste internetfrustraties ontstaat! Dat is op zolder waar ik vaak wasjes draai en waar mijn zoontje soms met een Ipad op de bank wil kruipen ver weg bij zijn broertje en zusje vandaan. Het installeren was eigenlijk heel eenvoudig, unboxen, de FRITZ! Repeater in het stopcontact steken, druk op de knop en klaar! ‘Appeltje eitje’. En tsja het einde van dit liefdesverhaal mag duidelijk wezen! We hebben nu echt overal in huis een sterk signaal.

De FRITZ! Repeater 2400 heeft de volgende eigenschappen:

 • De FRITZ! Mesh WiFi Repeater voor 2,4 GHz én 5 Ghz voor snelheden tot 2.333 Mbit/s.
 • Ondersteunt Mesh WiFi.
 • Gigabit LAN-poort voor verbinding via kabel of om netwerkcompatibele apparaten aan te sluiten.
 • Gebruiksvriendelijke, intuïtieve bediening.
 • Laag energieverbruik in stand-bymodus en tijdens het gebruik.
 • Eenvoudig in te stellen met één druk op de knop; gratis FRITZ!App WLAN helpt bij het bepalen van de ideale locatie.
 • Vergroot snel en eenvoudig het bereik van elk draadloos netwerk.
 • Neemt alle FRITZ! Box-instellingen over, inclusief latere wijzigingen.
 • Behoudt de bestaande naam en het bestaande wachtwoord van het draadloze netwerk (op elke draadloze router via WPS).
 • Ondersteunt veilige WPA2-versleuteling.
 • Ontvangt regelmatig updates en heeft een fabrieksgarantie van vijf jaar.

De FRITZ! Repeater 2400 is verkrijgbaar met een verkoopadviesprijs van 89 euro.

Jaloers, of geloof je me niet?

Hebben jullie ook van die ongelooflijke vervelende netwerk-vrije zones in huis? Home is immers ‘where the WIFI automatically turns on!’ En dus gaan we daar voor zorgen. Als je op zolder zit te werken is er niets vervelende dat de connectie uit valt, of e-mails niet verstuurd kunnen worden!!  Wil jij ook graag je huis connected maken met de buitenwereld? Doe dan mee met onze winactie! We mogen twee van deze fantas-tis-che pakketten weggeven t.w.v 100,- want er zitten hele toffe gadgets bij!

FRITZ!, messe, wifi Repeater, versterker, wifi

Meedoen is eenvoudig

Vertel ons wat jouw internet frustratie is en wellicht sturen wij 1 van de twee pakketten jouw kant op! Dit kan onder deze blog, of op Facebook waar we de winactie ook hebben gedeeld. De 2 winnaars ontvangen op zondag 23 augustus een persoonlijk berichtje. Reageer wel binnen 24 uur anders gaat deze fantastische prijs naar een andere winnaar. Wij gaan ondertussen online en genieten verder van ons razendsnelle internet… Dit gunnen we echt iedereen!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


 


Delen vinden we super lief