Delen vinden we super lief

Voor mij is een goede wifi en internetverbinding cruciaal. Tijdens de vakantie had ik er vrede mee en heb het bloggen en internetten op een lager pitje gezet. Toch mis ik wifi en een goed internet voor het verzenden van video’s, foto’s en om de achterban op de hoogte houden met leuke berichtjes. Ze leven mee met onze avonturen en wilden ze niets onthouden. We hebben onze data er dus samen doorheen gejaagd.

Thuis is een sterk en goed wifi network helemaal onmisbaar en om er wat extra cachet aan te geven kun je het toffe naam geven aan je Wifi netwerknaam. Wij zetten een aantal hilarisch wifi netwerk namen voor je op een rijtje…

“Home is where there is Wifi”

“Dikke stront…,

…Door een dunne trechter.” Ook wel een uitdrukking bij ons in het oosten van het land. Zo was de internetverbinding bij ons op de camping. Ook wel een leuke Wifi netwerknaam voor bij ons thuis, want daar kan het ook wel sneller. Om een paar foto’s te versturen naar de thuisblijvers zat ik op ons vakantieadres soms tijden armoedig op het bankje bij de receptie. En manlief zich maar afvragen waar ik bleef.. ‘Nee hoor schat, ik ben niet gevallen voor de charmes van de Franse barman’.

“I’m not stealing my Neighbor’s WiFi, their WiFi is trespassing into my house!”

Happiness is Free Wifi

Met onze WiFi thuis vliegt mijn inbox vol, de Apps kunnen weer op ‘aan’ gezet worden en ik heb weer connectie met de buitenwereld! Er is veel geschreven in notities en ik had op vakantie wel mijn laptop mee….sssstt niet verklappen hoor.

Op die manier houd ik toch een beetje m’n werkemail bij en kon ik mijn schrijf-drive kwijt. Uiteraard ben ik telefoon & WiFi gedetoxed, maar cold turkey is echt niet mijn ding! Ik had echt wel m’n lifeline met de online wereld… en er is weer veel content uit m’n brein gehaald.

“Home is where the wifi connects automatically”

Wifi Netwerknaam

Wij hebben een oersaai WiFi netwerknaam en een moeilijk wachtwoord. Des te harder moest ik lachen door de varianten die ik bij vrienden voorbij heb zien komen. De KPN installateur adviseerde ons om het zakelijk te houden en de ingewikkelde code te blijven hanteren. Het staat op je router en is lastig te kraken. Toch kun je er ook een toffe draai aan geven om je buren ook eens te laten lachen!

Grote groene onderbroek

Mijn zus heeft haar WiFi de volgende naam gegeven: ‘Grote groene onderbroek’ Daar heb ik hard om gelachen. Wat zullen de buren daar wel niet van denken 🤣 Hieronder een aantal leuke  netwerknamen. Want laten we wel wezen, bijna elke bezoeker vraagt wel of je Wifi heb en wat de naam en wat het wachtwoord is. Dat is het des te leuker als het een geinige is.

  • Hilarische Wifi namen:

*Bring Beer & popcorn Nr6
*Neighbours get your own WiFi!!
*Drop iT like it’s hot
*We can hear you having sex
*My Husband is for Sale *Safehouse 007
*Hier klikken mam
*It Hurts when IP
*HomeIsWhereTheWifiWorks
*undercover AIVD Project *Pretty_Fly_For_for_a_Wifi
*Wifi_Soerjadi *ME_surveillance_bus
*George_snapt_de_Clooney
*C:/Virus_Spam *WhosYourDaddy
*Martin_Router_King
*TellMyWifiILoveHer

Facebookpost

Bij het posten van dit bericht op Facebook, kwamen er meer toffe namen voorbij. We zetten er een aantal op een rijtje:

  • obi wlan kenobi
  • Als wacht woord vond ik ‘Schat wat was het wachtwoord ook alweer”
  • PipoDeClown
  • TinterNet
  • 1metdebroekAan
  • PolitieAmsterdam
  • Crappy Network

…. en voor ons zelf ben ik nog zoekende… dus als meer tips hebt, kom maar door!! ByeBye saaie netwerknaam.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief