Delen vinden we super lief

De beste autostoel, thule autostoel, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

De eerste rit naar huis met je baby is iets dat me altijd zal bijblijven – een moment vol emoties zoals onzekerheid, vreugde en misschien wat twijfels over je er wel echt klaar voor bent. Een moment waar je zo lang naar uit hebt gekeken en nu ga je dan echt naar huis met je grootste rijkdom. Om dit avontuur veilig, comfortabel en stijlvol te beginnen, heeft Thule de Thule Maple autostoel voor baby’s ontworpen met de daarop volgend de Thule Elm, met als de basis de revolutionaire gamechanger; de Thule Alfi. Na jaren van research, hoogwaardige testen en gesprekken met ouders vond Thule dat ze met deze game changers de autostoeltjes branche konden betreden. Dit is een noviteit en niet voor niet prijswinnend op zeer veel vlakken.

De beste autostoelen

Als moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om je baby in een veilige en comfortabele autostoel te plaatsen. In mijn jeugdjaren lagen we vaak in een reiswieg op de achterbank, soms zelfs zonder gordels. Gelukkig is dat tegenwoordig wel anders! Veiligheid staat voorop wanneer je je meest dierbare bezit mee op avontuur neemt. Met de autostoeltjes van Thule ben je dan ook gegarandeerd van een veilige reis. Hieronder lichten we uit waarin deze autostoeltjes uitblinken.

De beste autostoel, thule autostoel, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

Hoogwaardige Veiligheidsnormen

De Thule Maple autostoel is gecertificeerd volgens de R129 EU-norm en voldoet aan de i-Size vereisten. Dit betekent dat hij niet alleen voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen voor autostoelen, maar ook compatibel is met elke i-Size auto. De veiligheid van je kind is van het grootste belang en Thule zorgt ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste standaarden en zelfs ver daarboven weet te scoren.

De Thule Impact Protection System (TIPS) is geïntegreerd in de autostoel, wat ervoor zorgt dat je baby beschermd is tegen alle mogelijke hoeken van impact. Dit systeem biedt een extra laag bescherming die de veiligheid van je baby garandeert bij elke autorit. Ideaal zodat het altijd functioneert.

Comfort voor je Baby

De beste autostoel, thule autostoelbb, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

Thule Maple is ontworpen voor baby’s van 40 tot 75 cm of maximaal 13 kg (van pasgeborene tot ongeveer 15 maanden) en is gecertificeerd voor gebruik in vliegtuigen. Dit is een groot pluspunt voor ouders die vaak reizen. De zachte inlay voor pasgeborenen tot 60 cm zorgt voor een knusse rit. Het ergonomische ligvlak op de kinderwagen en de premium zachte materialen maken deze autostoel uitzonderlijk comfortabel. Bovendien zijn de stoeltjes ook gewoon ook echt heel mooi!

Ook heeft de autostoel een grote, waterafstotende en zonbeschermende kap. Dit zorgt ervoor dat je baby altijd beschermd is tegen de elementen, of je nu een wandeling maakt of onderweg bent met de auto. Want geloof me, met de liggende positie is dit autostoeltje ideaal om er heerlijk lang op uit gaan wandelen.

Gebruiksgemak voor Ouders

Wat mij als moeder echt aanspreekt, is hoe gemakkelijk de Thule Maple autostoel in gebruik is. Dankzij de intuïtieve EasyDock technologie is het bevestigen van de autostoel op de Thule Alfi ISOFIX autostoelbasis een fluitje van een cent. Gewoon de autostoel van de kinderwagen losmaken, op de basis klikken, in de rijmodus draaien en je bent klaar om te gaan. Het gecentraliseerde digitale display is ook een eyecatcher dat giswerk voorkomt en je hiermee zeker weet dat je autostoel correct en veilige is geïnstalleerd. Waar was dit systeem tien onze kinderen klein waren!? Hier is echt goed over nagedacht! Want als nieuwkomer in de babywereld weet je echt niet wat voor jou de beste autostoel is.

De stoel heeft ook een 180-graden rotatie voor moeiteloze in- en uitstap, wat vooral handig is als je baby in slaap is gevallen en je hem niet wilt wakker maken bij het uit de auto halen. Dit zorgt voor een naadloze overgang van auto naar kinderwagen en vice versa. Gebruiksgemak alom! En misschien nog wel het allerbelangrijkste: optimale veiligheid!

De beste autostoel, thule autostoel, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

Veiligheid boven Alles

Een belangrijk kenmerk van de Thule Maple is dat de installatie van de autostoel alleen mogelijk is in een achterwaarts gerichte positie, zoals vereist door de regelgeving tot 15 maanden. Dit is de veiligste manier om je baby te vervoeren dat we graag blijven herhalen. Bij zelfs een kleine botsing ben je hier verzekerd dat je letsel voorkomt.

De autostoel kan overigens ook niet in een ergonomische ligvlakstand worden geïnstalleerd omdat crashtests hebben aangetoond dat de iets meer rechtopstaande veiligheidspositie veiliger is bij een ongeval, omdat dit minder belasting op de nek van de baby legt en ook hier bij een botsing van voor, of van achteren, jouw kleintje veilig vervoert wordt!

De beste autostoel, thule autostoel, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

Samenvattend

De Thule Maple autostoel biedt niet alleen premium veiligheid en comfort voor je baby, maar is ook uiterst gebruiksvriendelijk voor ouders. Met de bovengenoemde functies zoals het Thule Impact Protection System, intuïtieve installatie, en premium materialen, onderscheidt de Thule Maple zich duidelijk van de concurrentie. Het is een investering in de veiligheid en het comfort van je baby, en geeft ouders gemoedsrust tijdens elke autorit. Wij zijn overtuigd, al zijn we al jaren fan van de Thule kinderwagens tot aan de beste fietskarren en ruggendrager, alles voor een actief buitenleven.

De beste autostoel, thule autostoel, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

Als moeder kan ik met zekerheid zeggen dat de Thule Maple autostoel een uitstekende keuze is voor elke ouder die het beste voor hun kind wil. Veiligheid, comfort en gebruiksgemak worden naadloos gecombineerd in dit innovatieve product. e nis voor ons dan ook de beste autostoel in ons leven.

> Thule Maple baby zitje is verkrijgbaar in midden blauw, licht grijs en zwart
> Thule Elm kinder zitje is voor peuters midden november verkrijgbaar, 360 graden draaiend
> Thule Alfi ISOFIX autostoelbasis 
Accessories: Baby spiegel | Achterbank beschermerBaby autostoel boot cover

De beste autostoel, thule autostoel, thule alfi, thule maple , het beste autozitje

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief