Delen vinden we super lief

Als je de bossen in trekt met je kindje in de kinderwagen, kan het een hele uitdaging zijn met vastlopende wielen of onmogelijke wendbaarheid. Ook op het strand zie ik soms ouders klungelen en met hun wielen vastzitten. Met de komst van de Thule Urban Glide konden ouders ervaren dat ze ook echt het bos in konden, of over alle andere terreinen konden wandelen. Het lag gewoon aan de kinderwagen! Niet voor niets dat deze iconische kinderwagen is uitgegroeid tot de beste en meest veilige kinderwagen voor vele (outdoor) ouders.

veilige kinderwagen, Thule urban Glide 3, Thule , kinderwagen, de beste kinderwagen, best verkochte kinderwagen

Wereldwijd is deze kinderwagen razend populair die met de jaren bovendien stijlvoller en strakgelijnder is geworden. En heb je de allernieuwste kleurtjes al gespot!? Zonder ooit op kwaliteit in te leveren lanceert Thule wederom een pracht van een veilige kinderwagen collectie die naast comfortabel ook nog eens ontzettend stijlvol en on-trend is!

Thule Urban Glide 3

Ervaar de natuur op een geheel nieuwe manier met de Thule Urban Glide 3. Deze nieuwste versie van de geliefde Thule all-terrain kinderwagen komt met geweldige updates en, voor het eerst, met een vierwieloptie. Het gaat hier niet zomaar om een kinderwagen – het belooft moderne gezinnen avontuur, stijl en gemak.

Prijswinnend & Allure

De Thule Urban Glide 3 is gebaseerd op een ontwerp dat internationale prijzen heeft gewonnen en bovendien een hoeksteen is van Thule’s productassortiment. Deze kinderwagen levert superieur ontwerp en functionaliteit, dat nu ook nog eens nieuwe premiumfuncties introduceert. Daarnaast komt er de langverwachte vierwieloptie dat hoge ogen zal gaan scoren bij aanstaande ouders, die een voorkeur hebben voor 4 wielen. De nieuwe collectie is vervaardigd op basis van inzichten van Thule gebruikers en hun toewijding aan voortdurende verbetering.

De Thule Urban Glide 3 is speciaal ontworpen voor gezinnen die altijd onderweg zijn. Of je nu door de drukke straten van de stad manoeuvreert of de rustige natuurpaden verkent, deze lichte kinderwagen doet geen concessies aan comfort, functionaliteit of stijl.” aldus Sara Berggren, Product Manager – Thule Group

Met de Thule Urban Glide 3 kunnen gezinnen nu nog meer genieten van hun avonturen, met comfort, stijl en gemak als hun trouwe metgezel.

Verhoogd comfort voor kleine ontdekkingsreizigers

De Thule Urban Glide 3 biedt een nog beter comfort voor kleine ontdekkingsreizigers én hun ouders, met verbeteringen zoals:

– Een comfortabele reiswieg voor all-terrain wandelen
Met de optionele Thule Urban Glide Bassinet wordt de kinderwagen in een handomdraai omgetoverd tot een comfortabele kinderwagen.

– Een geavanceerde geïntegreerde beensteun, gecombineerd met een verbeterde verstelbare stoel, levert ongeëvenaard comfort en is ideaal voor ontspannen dutjes tijdens avontuurlijke momenten.

Uitgebreide luifel: Biedt ruime bescherming tegen zowel de zon als regen, en is ontworpen met ventilatie voor warme, zonnige dagen. Je kunt de luifel helemaal naar voren halen dat ideaal is voor de kleine dutjes tijdens jullie avonturen.

Ontworpen voor elke ondergrond Lichtgewicht ontwerp en grote luchtbanden voor ongekende wendbaarheid op verschillende ondergronden.

Een keuze aan Stijlen

De Thule Urban Glide 3 is beschikbaar in drie onderscheidende versies waardoor er voor iedereen het beste model kinderwagen verkrijgbaar is. Het juiste model kinderwagen is dan ook afhankelijk van hoe jij je leven met je kleintje inricht.

  • Thule Urban Glide 3: Het klassieke all-terrain model, nu uitgerust met nieuwe functies.
  • Thule Urban Glide 4-wheel: Een stadsversie met opmerkelijke wendbaarheid.
  • Thule Urban Glide 3 double: Een ruime zij-aan-zij kinderwagen, ontworpen om door deuropeningen te passen zonder in te leveren op comfort.

Of is wellicht een fietskar voor jou het meest ideeal om in te zetten als kinderwagen? Iedereen vult dat uiteraard voor zichtzelf in. 1 ding is wel aan te raden; kies voor kwaliteit en test je favoriete, meest veilige kinderwagen ook met gewicht er in. Laat je bovendien niet verleiden om voor een goedkoop model te gaan, dat vaak duurkoop zal zijn.

de beste kinderwagen, de mooiste kinderwagen, de veiligste kinderwagen

Nieuwe kleuren voor het gehele assortiment

De kinderwagens zijn bijgewerkt met nieuwe, harmonieuze kleuren waarbij de Thule Urban Glide 3 verkrijgbaar is in Nutria, Mid Blue en Zwart. De Thule Urban Glide 4-wieler in Soft Beige en Zwart waarbij alle zwarte kleurvarianten gebruik maken van stoffen die solution-dyed zijn. Dat houd ook wel in dat 80% van het waterverbruik wordt bespaard in vergelijking met een normaal verfproces.

De Thule Urban Glide 3-serie komt in 2024 op de markt, te beginnen met de Thule Urban Glide 3 (single+double) en de Thule Urban Glide 4-wheel.

de beste kinderwagen, de mooiste kinderwagen, de veiligste kinderwagen
Deze iconische all-terrain kinderwagen is ideaal voor zowel pasgeborenen als peuters. Het populaire model kinderwagen is een legende onder ouders. Naast een veilige kinderwagen, bovendien zeer stijlvol.

Thule brand Experience

De stappen die Thule zet op het gebied van kinderwagens zijn vooruitstrevend en toekomstgericht. Ze begrijpen de behoeften van moderne ouders en vertalen die naar slimme oplossingen die het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Met duurzame materialen en doordachte ontwerpen bieden deze stijlvolle kinderwagens niet alleen een moeiteloze rijervaring, maar ook gemoedsrust voor ouders door de optimale veiligheid.

We zagen met eigen ogen op de Negenmaandenbeurs dat de diverse kinderwagens symbool staan voor kwaliteit en vakmanschap dat ze strak hebben weten te combineren met een neus voor onmiskenbare stijl. Van robuuste terreinwagens tot slanke stadsmodellen, Thule kinderwagens zijn ontworpen om aan elke levensstijl te voldoen en om elke omgeving te trotseren met gratie en gemak.

Thule Brand Experience

Tijdens de Thule Brand Experience mocht ik het merk van dichtbij ervaren en zag ik dat een kinderwagen meer is dan een praktisch voorwerp. Het is een item waarmee avontuur, stijl en functionaliteit samenkomt om een levensstijl mee te kunnen creëren die aan jouw wensen voldoet. En naast dat het de meest veilige kinderwagen voro mij is, wil het oog immers ook wat! Onderstaande video zegt eigenlijk wel genoeg…. pure klasse....

Tot slot

En om nog even weg te dromen bij het Thule leven en hun Pathos & Passion, hierbij nog een zeer inspirerende brandvideo. En we hopen uiteraard dat jouw keuze voor de beste en meest veilige kinderwagen een niet al te lastige keuze zal worden. Wat de keuze ook is, ouders kunnen altijd vertrouwen op de veelzijdigheid van de Thule Urban Glide 3. Met de mogelijkheid om de Thule Urban Glide Bassinet te bevestigen, kunnen ouders naadloos overschakelen tussen het dagelijkse gebruik van de kinderwagen en het creëren van een gezellige en comfortabele ruimte voor hun pasgeboren baby.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief