Delen vinden we super lief

De vakantie is begonnen en we hebben een onwijs leuke uittip voor jullie! Als je op zoek bent naar een onvergetelijk avontuur deze zomervakantie, lees dan snel verder!
Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem nodigt je uit om de spectaculaire musical ‘Zoë & Silos: De Rimba Musical’ te beleven. Het is bij de ticketprijs inbegrepen waardoor een bezoek aan deze prachtige dierentuin extra bijzonder wordt.

Olivette bezocht deze unieke, muzikale en kleurrijke voorstelling, in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, en was laaiend enthousiast. Bereid je voor op een magische en muzikale ervaring en ontdek tevens deze prachtige dierentuin waar je ook ogen en oren tekort komt. De Rimba Musical is van 13 juli tot en met 18 augustus dagelijks te zien in Burgers’ Zoo!

Zoë & Silos: De Rimba Musical

Erop uit

Gelijk bij de ingang van Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem kregen we een plattegrond en een flyer mee waarop alle showtijden te vinden zijn. “Zullen we als eerste naar Zoë & Silos gaan” opperde de jongste van mijn neefjes… en zo geschiedde. We volgden gelijk de Zoë & Silos-bewegwijzering richting het Safari Meeting Centre, waar je het beste 15 minuten voor aanvang van de musical aanwezig kunt zijn voor de beste plekken. Het reserveren van een stoel is niet mogelijk, maar er was plek genoeg en met het grote aantal shows kun je ook later op de dag aanschuiven.

We gingen voor de 11:00 uur show al is het ook fantastisch om er de dag mee af te sluiten als je al veel meters in je benen hebt zitten. Na afloop van de voorstelling, die ongeveer 25 minuten duurt, verzamelden we ons in het Safari Restaurant waar er na elke voorstelling nog een Meet & Greet met Zoë & Silos is. Uiteraard gingen we maar wat graag met ze op de foto!

Zoë & Silos: De Rimba Musical
Zoë en Silos duiken in de betoverende wereld van de Rimba, waar ze oog in oog staan met bijzondere dieren en zich verwonderen over de prachtige natuur.

Zoë en Silos

Een bezoek aan de dierentuin is al leuk en met een bezoek aan een musical wordt dit uitje nog uitgebreider! De kinderen glunderden bij het zien van de vrolijke voorstelling en gaven het een tien. Ook voor ouders is het overigens leuk om te zien dankzij het goede acteerwerk, de vrolijke noot, de getalenteerde acteurs die goed kunnen zingen en het decor dat goed doordacht is. Zoë & Silos.

Zoë & Silos: De Rimba Musical

In deze voorstelling gaan de hoofdrolspelers op een nieuw avontuur van 25 minuten dat zowel kleurrijk als leerzaam is. Zoë is een enthousiast meisje met een passie voor dieren en een frequente bezoeker van Burgers’ Zoo, terwijl Silos een jonge dierverzorger is die in het park werkt. Samen ontdekken ze de wonderen van de Rimba.

Afgelopen jaar waren we zeer enthousiast over de oceaan musical van Zoë & Silos waarbij ze dit jaar midden in het tropisch regenwoud staan van Vietnam! Ze zijn op zoek naar een zeer bedreigd dier, dat helaas ook erg onbekend is: het schubdier. Ze hebben het publiek wederom weren te verrassen met een vrolijke musical met leuke plottwisten. Bovendien leren kinderen op een speelse manier meer over het fascinerende ecosysteem van de Rimba.

Zoë & Silos: De Rimba Musical
Wat is dat prachtige gezang dat ze hoog in de bomen horen? En klopt het eigenlijk wel dat er geen tijgers meer in Vietnam zouden leven…

Een jarenlange traditie

‘Zoë & Silos: De Rimba Musical’ bouwt voort op een lange traditie van samenwerking tussen Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment. De hoofdrolspelers schitterden al in vijf thematische musicals, een populaire televisieserie op Telekids, videoclips met vrolijke dierenliedjes en diverse vlogs. Ze hebben door de jaren heen dan ook veel harten verovert.

Tip: Voor de voorpret kunnen je kinderen op youtube.com/zoesilos meer zien over de avonturen van Zoë en Silas en hun avonturen. En om thuis na te genieten kun je de betoverende liedjes van Zoë en Silos beluisteren op Spotify.

Zoë & Silos: De Rimba Musical

Praktische informatie

Burgers’ Zoo is geopend vanaf 9:00 tot 18:00 uur waarbij de eerste musical om 11:00 uur begint. Uiteraard kun je de gehele dag de dierentuin bezoeken

‘Zoë & Silos: De Rimba Musical’ is dagelijks te bewonderen van zaterdag 13 juli tot en met 18 augustus in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, gelegen in het hart van Burgers’ Zoo. De musical is gericht op kinderen tussen 3 en 10 jaar, maar is toegankelijk voor alle leeftijden. De musical duurt 25 minuten, gevolgd door een Meet & Greet. Reserveren is hierbij niet nodig.

Let op: op doordeweekse dagen zijn er vier shows: 11:00-11:25 uur, 12:30-12:55 uur, 14:00-14:25 uur en 15:00-15:25 uur. In het weekend is er zelfs een vijfde show: 16:00-16:25 uur. De musical is inbegrepen bij de entreeprijs en gratis voor abonnementhouders. Meer informatie vind je op burgerszoo.nl/musical.

Op zondag 11 augustus en vrijdag 16 augustus bieden ze shows met een gebarentolk aan, alle shows op deze dagen worden vertolkt.

Alvast heel veel plezier !

Zoë & Silos: De Rimba Musical

Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief