Delen vinden we super lief

Zet het vast in je agenda en save the date, want op zaterdag 26 en zondag 27 oktober wordt het wintersportseizoen op een spectaculaire manier geopend in SnowWorld Amsterdam! Dit is de ultieme kans om de winter alvast in te luiden, en voor ons is het extra speciaal, want mijn zoon gaat voor het eerst skiën! Dit moeder-zoon uitje staat al lang op onze wishlist en we kijken er reikhalzend naar uit om er eindelijk samen op de latten te gaan staan. Snowworld Amsterdam here we come…

Snowworld amsterdam, skien, SnowWorld

Winteropening x Filzmoos

De winteropening wordt georganiseerd in samenwerking met het Oostenrijkse wintersportdorp Filzmoos. Met de eerste sneeuw in de Alpen neemt ook hier de wintersportkoorts toe, en dit evenement biedt een perfect voorproefje van de Oostenrijkse winter. Tijdens dit weekend kunnen bezoekers genieten van skidemonstraties door Europees kampioenen formatieskiën, een gezellige boerenmarkt met authentieke Oostenrijkse specialiteiten, én een kans om een vakantie naar Filzmoos te winnen! Uiteraard wagen we heel graag een kansje want die skivakantie met ons gezin moet er dan toch een keertje van komen!

Voor ons is het hier in SnowWorld Amsterdam (in Velsen-zuid), nabij Amsterdam dan ook de ideale gelegenheid om alvast in de stemming te komen voor de winter en anderen willen we absoluut tippen om deze kans niet te missen. Vooral de live muziek van de apresski-sensatie Arzberg Musi uit Filzmoos belooft een geweldige sfeer neer te zetten.

Snowworld amsterdam, skien, SnowWorld
Coen Weesjes

Activiteiten en speciale aanbiedingen

Naast alle feestelijkheden in SnowWorld zijn er volop activiteiten op de piste, van skiën tot snowboarden. Ook voor de shopaholics is er genoeg te doen: Mount – by Duijvestein, de bekende wintersportwinkel, heeft een sale tijdens het evenement. Ideaal om nog wat last-minute wintersportkleding in te slaan voordat de echte kou toeslaat! En dat komt goed uit want ook ikzelf loop er nog niet helemaal in stijl bij!

Wij hebben al plannen om volop van de sneeuw te genieten, en het feit dat Filzmoos zulke mooie prijzen verloot, maakt het allemaal nog spannender. Wie wil nu niet naar dit geweldige skigebied!

Snowworld amsterdam, skien, SnowWorld
Fillzmoos Piste Christian Schartner

Gratis entree en winterse sferen

De toegang tot het evenement is gratis, dus er is geen excuus om niet langs te komen. Voor toegang tot de piste kun je simpelweg een skipas kopen, online of ter plekke. Vanaf 11.00 uur op beide dagen kun je genieten van een doorlopend programma vol winterse activiteiten en Oostenrijkse gezelligheid.

Waarom Filzmoos?

Filzmoos is een prachtig wintersportdorp, ideaal voor gezinnen. Het biedt een compact, sfeervol skigebied en ligt te midden van indrukwekkende natuur. Voor beginners én gevorderden is er genoeg uitdaging, en dankzij de uitgebreide Ski Amadé-pas heb je toegang tot maar liefst 760 kilometer aan pistes en 270 skiliften! Naast skiën, is Filzmoos ook bekend om de vele langlauf- en wandelmogelijkheden. En aangezien dit winterdorp op bijna 1.000 meter hoogte ligt, is het zeer sneeuwzeker en bovendien makkelijk bereikbaar. Geen wonder dat Filzmoos zo populair is bij gezinnen!

Snowworld amsterdam, skien, SnowWorld
Filzmoos

Kom je ook naar SnowWorld

Wij kunnen niet wachten om het winterseizoen te openen met dit evenement. Of je nu een doorgewinterde skiër bent, actief in het leven staat of gewoon van de winterse sfeer wilt genieten, het Winteropening weekend in SnowWorld Amsterdam is voor iedereen een aanrader. Mis het niet en misschien zien we je daar!

Heuvelweg 6-8
1981 LV Velsen-Zuid

Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief