Delen vinden we super lief

De wereld van BABY born wordt uitgebreid met een beregezellige vriend en bijbehorende accessoires en wij zijn fan! Wat is deze beer leuk, schattig met een ongekend hoog knuffel gehalte! Mijn dochter haar BABY born poppenfamilie krijgt er dus een knuffelig vriendje bij, dat begrijp je….

Met de BABY born Beer stapt het toonaangevende poppenmerk BABY born in de groeiende pluchemarkt. Deze schattige vriend van BABY born is maar liefst 36 centimeter groot, ontzettend zacht en verovert de harten van kinderen (en hun ouders) zonder moeite. Mijn dochter haar glimlach vertelde me genoeg, dit is te leuk en voor zo’n beer ben je nooit te oud!

De moderne versie van een pluchen teddybeer.

Hoog cuteness gehalte

Deze superknuffelige en zachte pluche Beer heeft beweegbare armen en benen, waardoor hij met steun kan zitten en staan. Dat maakt deze beer zo leuk om mee te spelen en al helemaal samen met haar BABY born pop. Deze beer is geschikt vanaf de geboorte en wordt dé nieuwe favoriete vriend van elk kind. En ik kan je verzekeren dat er geen beter cadeau bestaat om de creatieve rollenspelervaring voor kinderen te stimuleren.

Pluchen speelgoed haalt ook bij mij dierbare herinneringen naar boven. Zapf Creation steekt veel moeite in de ontwikkeling en innovatie van nieuwe producten voor kinderen en de BABY born Beer is ontworpen om kinderen vriendelijkheid en vriendschap aan te leren. Deze eigenschappen nemen zij niet alleen mee tijdens het buitenspelen, maar ook thuis in het bijzijn van hun broertjes en zusjes. Hoe ze samen de beer vertroetelen en in hun rol opgaan is zeer aandoenlijk!

Verwisselbare kleding en extra accessoires

De kleding van de BABY born Beer kan worden verwisseld, waardoor het spelen met de beer gevarieerd is en blijft. Bovendien past de Beer kledingstukken van de 43cm BABY born-poppen en alle bijbehorende accessoires. Ideaal want die kleertjes lagen nog bij ons in de kast. Broere en zus speelden eindeloos met de beer en pop, waar mijn moederhart toch stiekem wel van smolt .

<script type="text/javascript">var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1695048410119", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9300000132883354","familyId":"","siteId":"59385","target":true,"rating":true,"price":true,"deliveryDescription":true,"button":true,"linkName":"BABY%20born%20Beer%20-%20Wit%20-%20Knuffel","linkSubId":""};</script><script type="text/javascript" src="https://partner.bol.com/promotion/static/js/partnerProductlinkV2.js" id="bol_1695048410119"></script>
Het assortiment van BABY born Beer wordt verder aangevuld met een rugzak, een hol om lekker in te slapen en kleding die speciaal voor de Beer is ontworpen.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De BABY born Beer heeft een adviesprijs van €34.99 en is nu officieel verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Bol.com, Dreamland, Intertoys, Top1Toys en Toychamp. De Beer wordt geleverd in een plasticvrije verpakking, waarmee de toewijding van Zapf Creation op het gebied van duurzaamheid opnieuw wordt onderstreept. Wij zijn fan!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief