Delen vinden we super lief

Laat mijn verjaardag nu aankomende week zijn! Ik ben helemaal fan van deze klokken met de naam KLOQ. Hip, anders & het design is helemaal mijn ding. De keuze qua ontwerp zal nog lastig worden, want elke kleur is gaaf. Ontwerper Arjan Ros heeft de klassieke slinger klok geminimaliseerd en ‘verhipt’ met materialen & kleuren van nu. Het eindresultaat is magistraal en deze tijdloze en prachtige eyecatcher zal in elk interieur schitteren. En als mijn hubby toch iets anders heeft bedacht voor mijn verjaardag, verwen ik mijzelf gewoon.

Ontwerp een eigen KLOQ

persbeeldwinkel_2016-12-05_584570c324218_o_kloq_nl_pg-a-side

Door de eenvoud spreekt het ontwerp mij aan. Ze zijn strak en minimalistisch ontworpen, waardoor je er nooit op uitgekeken raakt. KLOQ bestaat uit één model, in 4 verschillende basiskleuren. (waaronder een natural variant) Voor de wijzers en de slingers kan gekozen worden uit nog eens 5 kleuren. Je kunt dus helemaal los op je ontwerp. De keuze wordt voor mij persoonlijk wel heel lastig, ik vind alles mooi. Kijk maar naar onderstaande afbeeldingen, de keuze is reuze. Of probeer het hier zelf. Een enorme grote pluspunt van deze KLOQ is toch wel dat het geen tikkend geluid maakt. Niet geheel onbelangrijk, want bij mijn oma is het een tikken parade met alle ouderwetse klokken.

Zoals het klokje thuis tikt

Ontwerper Arjan Ros groeide op tussen de uurwerken. Zijn opa was juwelier en zijn vader horlogemaker. 1 plus 1 =2 en samen met zijn passie voor design, cultuur en historie kwam KLOQ tot stand. Daarnaast werd hij geïnspireerd door een film fragment uit “Moonrise Kingdom” waar een knalgele staartklok in voor kwam. Na het nodige strippen, schuren en verven van een oud model, was daar na twee jaar ontwikkelen de eerste KLOQ. Bij het zien van de prijs van € 239,- moest ik wel even slikken, maar toen realiseerde ik me dat dit voor zoiets moois en unieks helemaal niet duur is. Ze worden op kleine schaal met de hand gemaakt vanuit zijn werkplaats in de Haagse Binckhorst. Het is een unieke masterpiece waar ik graag voor ga sparen. Of misschien wel proberen te winnen, want KLOQ geeft er eentje weg, check snel hun instagram account  Maar niet allemaal tegelijk hoor, anders maak ik natuurlijk geen schijn van kans 😀 Succes!

Materiaal

FSC-berkentriplex en gerecycled laminaat.
Prijs: € 239,- Meer informatie op www.Kloq.nl

KLOQ is ook te volgen op social media: Facebook, Pinterest & Instagram

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief