Delen vinden we super lief

Het is niet altijd even gemakkelijk om te beslissen welke muurdecoratie je moet kiezen bij nieuwbouw, een renovatie, of een opknapbeurt van je woning. Qua wandbekleding is er namelijk veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een muursticker, een schilderij, verlichting, een wandrek of… een persoonlijke foto op canvas. Steeds meer mensen kiezen voor de laatstgenoemde optie: een canvasfoto. De reden voor deze trend is simpel. Een foto aan de muur heeft namelijk zoveel leuke voordelen te bieden. Maar wat maakt een canvasfoto nu zo leuk? Mijn man verkiest namelijk een wereldkaart… Ik overtuig hem hiermee..

foto aan de muur, canvas, wandbekleding

Een persoonlijk tintje qua sfeer

Het grootste voordeel van een persoonlijke foto aan de muur (op canvas) aan de muur hangen, is de persoonlijke en intieme sfeer die je hiermee in huis creëert. Een woonkamer (of een andere ruimte in huis) met een eigen foto of een portret van jezelf en je partner is heel eenvoudig te maken en maakt je woning direct een stuk sfeervoller en gezelliger.

familieportret foto aan de muur, canvas, wandbekleding
Hoe leuk om je eigen familieportret een kinderkamer te hangen

Licht van gewicht

Een ander argument om te kiezen voor een canvasfoto aan de muur is het lichte gewicht van deze fotodoeken. Vaak zijn de lijsten van schilderijen relatief zwaar, waardoor ze opgehangen moeten worden met een schroef en stevige plug. Canvasfoto’s zijn naar verhouding erg licht, omdat ze geen extra lijst nodig hebben. Hierdoor hoef je niet te boren en gaat het ophangen een stuk gemakkelijker.

Het is zo’n tof cadeau idee om een canvas foto aan de muur te geven!

Volop keuze aan formaten en stijlen

Het leuke van canvasfoto’s is de keuzevrijheid die je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albelli de te gebruiken afbeelding geheel naar eigen wens bewerken, zodat er een unieke foto aan de muur ontstaat die perfect past in de woonkamer, slaapkamer of in de hal. Ook de grootte van de canvasfoto is iets wat je zelf bepaalt. Of je nu een klein model fotolijst wilt of een wat grotere canvasfoto: alles is op dit gebied mogelijk!

foto aan de muur, canvas, Hip aan de muur, chalette, Olivette, eglo, Dutch design, interieur

Gemakkelijk schoon te houden

In vergelijking met een schilderij of fotolijst van glas, zijn canvasfoto’s aan de muur gemakkelijk schoon te houden. Af en toe het canvasdoek afnemen met en reinigingsdoekje is afdoende om stof en vuiligheid te verwijderen, zodat de foto aan de muur er mooi uit blijft zien. Het gladde oppervlakte maakt het schoonmaken daarbij een stuk gemakkelijk dan bijvoorbeeld een ingelijste schilderij. Het komt regelmatig voor dat ik een stofrand van de foto aan de muur haal en dat heeft geen effect op het schilderij zelf, ideaal!

Aantrekkelijk geprijsd

Verder is de scherpe prijs van een foto aan de muur met canvas, glas, of ander materiaal iets wat dit type muurdecoratie erg populair maakt. Canvasfoto’s zijn van hoge kwaliteit, robuust en hebben een lange levensduur en zijn daarom naar verhouding voordelig geprijsd. En je maakt er een huis echt een thuis van! onze eerstvolgende bestelling wordt een foto van ons de kindjes, toch wel ons grootste rijkdom!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief