Delen vinden we super lief

Onze favoriete stripfiguren Suske en Wiske vieren feest! Al 75 jaar genieten we van het vele leesplezier dat ze ons bieden. Om deze 75ste verjaardag te vieren wil Standaard Uitgeverij, de grootste stripuitgeverij van de lage landen, de volledige reeks in één verzamelcollectie uitbrengen. Oftewel, alle 289 albums in één collectie tegen een heel scherpe prijs.

Net als honderdduizenden Suske en Wiske fans hebben wij ook enkele albums in huis, maar wie heeft ze allemaal? Dat kan nu als je mee gaat crowdfunden aan “De Complete Collectie”. Teken jij ook in voor de crowdfunding campagne?!

Standaard Uitgeverij
Standaard Uitgeverij is de grootste stripuitgeverij van de lage landen. Met reeksen als Suske en Wiske, De Kiekeboes, De Rode Ridder en o.a Robbedoes heeft elk gezin waar strips gelezen worden wel één van deze albums in huis.

Crowdfunding 

Via deze crowdfunding campagne kun je intekenen en wanneer de minimale doelstelling behaald wordt, wordt het project uitgevoerd. Indien deze doelstelling niet gehaald wordt, krijgt iedere deelnemer de betaling integraal 100% terug. De minimale doelstelling is gezet op 2021 verkochte collecties waarna de actie doorgang vindt. Wij hebben onze editie besteld en hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als dat wij zijn. 

Suske en Wiske fan

Spanning, avontuur, fantasie en humor is wel het beste hoe je de wereld van Suske en Wiske kunt beschrijven. In de stripboeken gaan we in hun wereld op en ontdekken we samen met Suske en Wiske de mooiste plekjes op deze aarde! De teletijdmachine van professor Barabas weet ons te intrigeren en naar andere tijden te teleporteren. Samen met Suske en Wiske ontdekken we de magische uithoeken van ons sterrenstelsel en leren we over vreemde en nieuwe beschavingen. En laten we Lambik en Sidonia niet vergeten! Toch komen we niet verder dan 15 edities en de complete collectie is toch wel een droom die uit komt.

Cultureel erfgoed

Voor ouders met jonge kinderen (5 tot 12 jaar) is deze crowdfunding campagne een ideale manier om in één klap de hele reeks in huis te halen voor hun kinderen. Als stripliefhebbers sprak het ons gelijk aan. We struinen vaak Marktplaats af voor meer edities, maar de collectie is nog langena niet compleet.

Aangezien onze kinderen de stripboeken aan het ontdekken zijn, hopen we dan ook van harte dat de collectie wordt uitgebracht! Het is match made in heaven en spread the word om de doelstelling van 2021 inschrijvingen te behalen.

*De Suske en Wiske edities die hier afgebeeld zijn, kunnen verschillen van de uitgebrachte collectie.

75 jaar avonturen

De aantrekkelijke prijs is noemenswaardig: 289 avonturen voor maar € 249, oftewel, dat is minder dan een euro per album! Als je mee fundt, maak je automatisch deel uit van een groep funders. Hoe meer funders, hoe sneller er zekerheid is dat de collectie er komt én ook hoe meer extra’s er gratis bijkomen. We hopen dan ook van harte dat de mijlpaal wordt gehaald! 

Wat krijg je?

► De volledige rode reeks in 54 bundelingen
► Cover en binnenwerk in kleur
► Elke bundeling heeft een originele cover
► Doorlopende rugtekening op de ruggen van de 54 delen
► Formaat per boekdeel: 24 x 17cm

Verschillende formules

► De basiscollectie: de volledige collectie – Prijs: €249
► De verzamelaars uitgave: Bij deze collectie krijg je de art-prints en alle extra’s tijdens de campagne – Prijs: € 279
All-in collectie: Verzamelaars uitgave + de volledige reeks digitaal – Prijs: € 329

Al generaties lang brengen Suske en Wiske leesplezier tot bij de Vlaamse en Nederlandse stripliefhebbers. Doe je ook mee? 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief