Delen vinden we super lief

Kipkep

Afgelopen zaterdag was het zo ver! Één dag na mijn uitgerekende datum is onze prachtige dochter Eloise geboren. Voor ons dus de mooiste dag van februari, van het hele jaar en nog veel meer. 😊 Omdat haar zus bijna twee weken ‘te laat’ ter wereld kwam, had ik haar nog helemaal niet verwacht. Het leek er op dat ze zich nog wel even vermaakte daarbinnen. Ondertussen hield ik me nog steeds bezig met de uitbreiding van haar uitzet. De negen maanden beurs helpt goed mee met nieuwe ontdekkingen spotten. Of bekende merken herontdekken. Mijn nieuwste aanwinst is de Blenker Hooded Towel van KipKep. Ik ben helemaal fan van deze capuchon handdoek! Tijd voor de aller eerste keer in bad.

eerste badje kipkep

Hydrofiele handdoeken

Overal lees je dat je het beste hydrofiele luiers kunt gebruiken om je new born af te drogen. Ze zijn lekker zacht, soepel en dun. Ideaal dus om de allerkleinste goed te drogen tussen alle plooitjes. Toch zie je altijd gewone badstoffen babyhanddoeken. Vanuit dit idee is de Blender geboren.

Eigenlijk heel simpel en super handig. Hele zachte handdoeken van Hydrofiel katoen. De stof is zo behandeld dat het extra absorberend is. Het neemt dus nog meer vocht op dan gewoon hydrofiel katoen.

Blenker Hooded Towel

De Blanker Hooded Towel is de nieuwste variant van de populaire Blenker. Het is een lekker grote handdoek van 100 x 70 cm. De capuchon zit niet in de hoek van de handdoek maar middenin de rechte zijde. Zo heb je veel stof over om je baby’tje goed in te wikkelen. Onderaan zit een lusje waardoor je de punten kunt halen. Je kleine uk zit heerlijk ingepakt zonder zijn beentjes bloot te trappelen. Het ziet er ook gewoon heel schattig uit.

Hippe mama en baby

Een praktische handdoek voor moeder en kind is natuurlijk het allerbelangrijkste. Toch is het ook wel heel fijn als het er een beetje leuk uit ziet. Ik hou enorm van natuurlijke kleuren. Niet alles roze met kinderplaatjes maar hippe, trendy stoffen die ik zelf ook mooi zou vinden. Daarvoor ben je bij KipKep aan het goede adres. De producten stralen luxe uit. Fijne stoffen die niet misstaan bij stylische mama’s en baby’s. Alle producten zijn heel mooi met elkaar te combineren.

Het aller eerste badje

Maandag mocht ons meisje voor de aller, aller, aller eerste keer in bad. Het was heel even wennen maar al snel lag ze heerlijk in het warme water. Haar zachte haartjes lekker schoon gemaakt. Dat is wel fijn na zo een geboorte.

Minder leuk was het natuurlijk om weer uit het water te gaan. Van het warme water naar de ‘koude’ kamer. Onze kraamverzorgster had al een hydrofiele doek gepakt. Ze keek niet eens naar de badstoffen handdoeken die er lagen. Zo konden we haar lekker inpakken en kon ik mijn capuchonhanddoek meteen gebruiken.

Perfect kraamcadeautje

Ik ben zo blij met mijn Blender Hooded Towel dat ik er ook één aan heb geschaft als kraamcadeau voor een vriendin. Uit ervaring weet ik dat je heel veel knuffels, mutsjes en kleding krijgt. Heel leuk en lief natuurlijk, maar wel zo fijn om ook wat anders te krijgen. Handig en tegelijk ook gewoon heel trendy. Hopelijk is ze net zo blij met haar handdoek als ik. Ze kan hem in ieder geval meteen gebruiken voor kleine Louise. Voor een heel fijn en gezellig badritueel.

Liefs Aileen

aileen testen zwanger

Hey, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van Amelie en Eloise. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om op onderzoek te gaan en ben ik dol op muziek, theater, feestjes, rennen en fietsen. Genieten van het leven staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook graag!


Delen vinden we super lief