Delen vinden we super lief

Beasty beasties wehkamp bloggerstour

Niks is zo bijzonder als de geboorte van een kindje. Voor mij was dit de eerste keer dat ik op een natuurlijke manier ben bevallen. Dat maakte het extra speciaal. Een klein wondertje dat ineens, na negen maanden ronddobberen in mijn buik, in mijn armen ligt. Alles is nog zo klein en zacht, maar helemaal af. Haar haartjes plakten nog op haar hoofdje, haar kleine stemmetje liet meteen van zich horen en ik zat bovenop mijn roze wolk. En daar ben ik lekker blijven zitten. Klaar om ons meisje optimaal lief te hebben, te knuffelen en te verzorgen. Haar gevoelige babyhuidje kan natuurlijk nog niet alles verdragen na al die maanden veilig in het vruchtwater. Daarom ben ik blij met de nieuwe baby lijn van Louis WidmerBaby Pure’.

Babyhuidje

Naast mijn stootkussen (zwangere buik) met perfecte temperatuur, had de kleine baby in wording ook een lekker vettig wit laagje op haar huid. En zachte donshaartjes. Alles om haar huidje goed te beschermen en goed warm te blijven. Van het één op het andere moment is ze ineens in de echte wereld. Met kou, zon en wind. Allemaal factoren waar wij het kleine meisje tegen moeten beschermen. Gelukkig kan ze lekker veel tegen haar warme mama aan liggen en leggen we ’s nachts een warme kruik in haar bedje.

Ik vind het zelf ook niet lekker om in een koud bed te gaan liggen. De eerste zes maanden is de huid van de baby nog niet volledig ontwikkeld. De waterbestendige hoornlaag is nog heel fijn waardoor de huid sneller uitdroogt. De huid moet goed verzorgd en gereinigd worden. Vooral tegen uitdroging, kou en de zon.

Louis Widmer

Super blij was ik toen ik van de week de Baby Pure-Lijn van Louis Widmer ontving. Natuurlijk wil ik het beste voor onze new born en deze verzorgingsproducten gaan mij daar zeker bij helpen. Mooie, pure producten in een prachtig jasje. Ik hou er van als iets mooi verpakt is. Een schattig konijntje siert de stijlvolle verpakking. Zachte kleuren en lijnen laten zien waar het product voor staat.

Het gaat natuurlijk vooral om de inhoud. Louis Widmer heeft de meest pure ingrediënten geselecteerd die het zachte babyhuidje niet irriteren. Het gevoelige babyhuidje heeft milde producten nodig die reinigen en verzorgen vanuit pure en eenvoudige formules. Dus geen oliën, kleurstoffen, alcohol of parfum. Alleen wat een babyhuidje nodig heeft, niks meer en niks minder! Dat is ook nergens voor nodig want wat ruikt er nou lekkerder dan zo een lief, zacht baby’tje!

De eerste keer in bad

Toen onze oudste geboren was, wilden we haar graag in bad doen. Natuurlijk was ze de liefste, de zachtste en de mooiste, maar ze had nog wel wat sporen van de geboorte op haar huidje. Dat bleek nog niet de bedoeling. We mochten haar pas na een week in bad doen. Dit keer ‘mocht’ het al wat eerder.

Op de tweede dag na de geboorte ging ze voor het eerst in bad. Voor die tijd is het beter om het beschermende laagje nog op het babyhuidje te laten zitten. Heerlijk om eindelijk haartjes te wassen. De Baby Pure shampoo en was lotion wast huid en haar op een zachte manier. Het voorkomt dat de huid uitdroogt en het prikt niet in de oogjes. Daar was dan voor het eerst ons super schone meisje! Heerlijk vond ze het in bad. Lekker warm dobberen. Alleen dat uit bad gaan….

Babybilletjes en een lekker zacht huidje

De producten die ik het meest gebruik zijn waarschijnlijk de billencrème en de verzorgende lotion. Een flinke pot billencrème is onmisbaar op de commode. Om rode billetjes tegen te gaan, is het belangrijk om je baby regelmatig te verschonen. Daarna even insmeren met billen crème.

Met de zuivere bestanddelen van de crème zijn de billetjes beschermd tegen vocht. De verzorgende lotion is ideaal voor het droge babyhuidje. De kleine babybeentjes van ons meisje waren zo droog. Zoals bij veel baby’s. Een beetje lotion erop doet wonderen. Ik verwarm het eerst altijd even door een beetje op mijn handpalm te gieten. Even warm wrijven en dan lekker insmeren. Zo heeft ze binnen ‘no time’ weer een gezond en zacht huidje.

Baby massage met de Baby Pure-lijn

Met Amelie ging ik regelmatig naar de gratis babymassage lessen die bij ons in de buurt werden gegeven. Baby’s zijn gek op massages! Tegelijk is het goed voor de band tussen ouder en kind. Lekker ontspannen bezig zijn met je kleintje. De Baby-Pure verzorgings- en massageolie kan je hier perfect voor gebruiken. Je kleintje is heerlijk aan het genieten van het lichamelijk contact en kan de liefde aanvoelen.

Ondertussen wordt het babyhuidje goed verzorgd. Je kunt de olie ook gebruiken als je baby last heeft van berg. Deze vettige, gele schilfertjes op de hoofdhuid kan je insmeren met de olie. Vervolgens een paar uur goed laten inwerken waarna je het voorzichtig los kunt maken met een zacht borsteltje.

Nog heel even wachten

Vanaf eind april zijn de mooie Baby-Pure producten verkrijgbaar op verschillende verkooppunten. Dus nog heel even wachten en jullie kunnen ook inslaan. Het misstaat zeker niet naast het verschoonkussen. Maar het is vooral heel fijn voor je kleine jongen of meisje. Grote zus kan natuurlijk ook heerlijk meegenieten van de verzorgingsproducten.

Ook zij wil geen prikkende oogjes maar wel een schoon en zacht huidje. Bij ons is voorlopig iedereen heerlijk schoon en zacht. Voorlopig want de zandbak lonkt. 😊

Liefs Aileen

aileen testen zwanger

Hey, ik ben Aileen, gelukkig getrouwd met Martijn en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Samen zijn wij ouders van Amelie en Eloise. Naast mijn deeltijdbaan vind ik het heerlijk om op onderzoek te gaan en ben ik dol op muziek, theater, feestjes, rennen en fietsen. Genieten van het leven staat bij ons op nummer één en dat doen we dus ook graag!Delen vinden we super lief