Delen vinden we super lief

gouden sneakers, lemaré, lemare, omoda

Waarom zijn sneakers toch zo ongekend populair? Mijn stelten zet ik liever op fijne hakjes, of pumps waarmee ik er vrouwelijker bij loop. Met sneakers lijk ik soms mannelijker te lopen, ook doordat ik alles sneller probeer te doen. Dat kan er nog aardig onflatteus uit zien waardoor ik liever op hakken loop. Toch kan ik niet om de trend heen en zag ik online diverse stoere gouden sneakers . Met de ‘goud als accent trend’ doe ik dan ook graag mee! De micheal kors dames schoenen zijn om verliefd op te worden en ook de Lemaré beauty’s kreeg ik niet uit mijn hoofd en werden besteld.

Sportschoenen

Hoewel sneakers eigenlijk zijn ontworpen voor sporters, zijn ze ongekend populair en klopt menig fashion hart er sneller van. Enerzijds omdat ze comfortabel zijn en anderzijds omdat ze een fijne ondersteuning bieden voor je voeten. Dat hoeft uiteraard niet te betekenen dat je sneakers ook daadwerkelijk enkel voor het sporten aan kan. Met het juiste model kun je het comfortabel schoeisel bij elke gelegenheid dragen. Vooral de gouden sneakers geven cachet aan je outfit. Comfort en stijl gaan dus zeker heel goed samen bij sneakers.

gouden sneakers, lemaré, lemare, omoda

Visuele glamour

Voor mij geldt qua fashion ‘less is more’! Wel houd ik van felle kleuren en bijzondere details, maar ten allen tijden voorkom ik een kerstboom te worden. Veel sneakers en sportschoenen hebben veel bonte strepen, reliëfs en motieven dat snel te veel kan zijn. Toch zijn er veel modellen sneakers waarmee je goed sportief voor de dag kunt komen én ook vrouwelijk bij kunt voelen. De schoenen van womsh zijn hier een goed voorbeeld van.

gouden sneakers, lemaré, lemare, omoda

LEMARÉ.

Mijn keuze viel op de gouden sneakers van Lemaré. Lemaré is het Italiaanse, stijlvolle merk dat schoenen van superieure kwaliteit ontwerp met een verbinding tussen verleden, heden en toekomst. Als liefhebber van fashion en dan vooral van een casual, metropolitan look, viel mijn oog op deze metallic gouden hoge sneaker 2546 van Lemaré.

Uitgevoerd in zacht en kwalitatief kalfsleer met een sportieve uitstraling.

Er werd zelfs nog een extra setje beige veters bijgeleverd voor een leuke afwisseling van mijn look. Het binnenwerk is gemaakt van zacht en soepel kalfsleer, maar dan in een lichtbruine kleur. Bij deze sneakers is overal aan gedacht! En ze lopen echt heerlijk!

Ze hebben ook een verrassende, interne wedgehak waarmee je net dat beetje extra lengte creëert voor het vrouwelijke gevoel. De dikte van de uitneembare wedgezool is 3 centimeter en samen met de platformzool van circa 3 centimeter dik, win je al snel aan 6 centimeter. Heb ik daar toch stiekem mijn hakken te pakken, maar wel schoenen die goud zijn en helemaal on trend! Het loopcomfort is uiteraard ook niet geheel onbelangrijk met name nu we veel moeten sjouwen met het verhuizen.

Tot slot

Met het zachte voetbed en een stevige hielstuk, loop ik op wolkjes. En of het nu regent of de zon schijnt, gouden sneakers zijn perfect voor alle weersomstandigheden en lopen enorm comfortabel. En ik ben er al snel achter gekomen dat als je eenmaal sneakers hebt uitgeprobeerd, dan wil je niet meer anders. En waarom zou je! Je kunt er goed mee combineren; nette leren sneakers draag je op kantoor, tijdens het thuiswerken, tijdens een festival een trendy model sneaker of stoere, comfortabele sneakers en als je een dagje eropuit gaat draag je fijne, lage sneakers. 

De keuze is reuze en het leukste is om chique en casual met elkaar te combineren! Hiermee creëer je een verrassend contrast met een dikke wow…. Ik ga even de blits maken op mijn kekke, gouden sneakers en shine er op los… ze zijn echt heel erg gaaf!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief