Delen vinden we super lief

Yes, de lente is al begonnen en de zomer zit eraan te komen. Heerlijk! Waar je in de winter in je interieur graag warme donkere tinten ziet, heb je tijdens de zomerdagen liever lichtere tinten in huis. Het hoeft geen grote make-over te zijn, je kunt gemakkelijk in een paar stappen de zomer in huis halen. In dit artikel vind je een aantal handige tips! 

Voeg kleur toe in je woning

Vrolijke kleuren geven je een zomers gevoel. Weg met die winterse tinten, het is tijd voor een opfrisser. Je kunt kleur op heel veel verschillende manieren in je interieur verwerken. Ga voor felle kleurtjes, maar als je daar niet zo van houdt zijn pasteltinten ook erg mooi. Kies voor kleurrijke kussentjes voor op de bank, een vloerkleed met kleurrijk patroon of leuke planten! Iets wat niet mag ontbreken is natuurlijk een verse bos bloemen, dit fleurt je huis meteen op. 

Voldoende lichtinval

Zorg ervoor dat je woonkamer voldoende licht vangt. Dit zorgt ervoor dat de woonkamer ruimtelijker en frisser oogt. Mocht je nog donkere overgordijnen hebben hangen, vervang deze dan door mooie inbetween gordijnen in een lichte kleur. Kies voor een lichte kleur omdat dit een zomers gevoel geeft! Een andere trendy raamdecoratie zijn vouwgordijnen. Kies ook hier voor semi-transparant, zodat je van een lichte ruimte geniet met privacy.

Zomer in huis

Gebruik natuurlijke materialen

Een trend de laatste tijd is om veel gebruik te maken van natuurlijke materialen in je interieur. Je kunt hier denken aan rotan, riet, hout, bamboe en wol. Deze materialen zijn over het algemeen licht van kleur en passen daarom erg goed in jouw zomerse inrichting! Kortom, ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit jouw interieur. Hoe kun je de natuur nou het beste terug laten komen in je interieur? Met kamerplanten natuurlijk! Het maakt je interieur af en brengt het tot leven. Veel kamerplanten hebben niet zoveel water nodig, ideaal wanneer je niet de allerbeste plantenverzorger bent en het wel eens vergeet! 

Hoe haal jij de lente/zomer in huis?

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 

 

 

 


Delen vinden we super lief