Delen vinden we super lief

We ontdekten Fabulous Potium, een magisch spel dat onze woonkamer transformeerde in een serieuse laboratorium. Op de middelbare school was ik altijd al geintrigeerd door de scheikunde les en herbeleef met dit spel mijn tienerjaren samen met mijn kinderen. Dit is heel tof speelgoed en niet voor niets publiekswinnaar tijdens de speelgoed van het jaar verkiezing 2023.

In de doos vonden we een heleboel kleurstoffen, flesjes, maatbekers, pipetten, lepeltjes, twee stoere veiligheidsbrillen en een toverboek. En het beste van alles? Stickers met betoverende namen zoals ‘elfenbloed’ voor op de flesjes, waardoor het allemaal nog magischer werd.

Jumbo, Fabulus Potium, Speelgoed Experimentenset , Fabulous Potium

Onze tovenaarsmissie begint

Met twee kleine tovenaars, elk met hun eigen toverketel, gingen we aan de slag. Samen doorbladerden we het toverboek, kraakten we de magische formules en kozen we de juiste ingrediënten. Eenhoornbloed met gedroogde slangenhuid? De spanning was om te snijden terwijl we ons voorbereidden op de magie die zou volgen. Er werd ook veel gegiecheld, want dit was toch wel heel spannend om allemaal te ontdekken.

Jumbo - Fabulus Potium - Speelgoed Experimentenset - Voor Kinderen
Jumbo, Fabulus Potium, Speelgoed Experimentenset , Fabulous Potium

Inhoud van het pakket: een magische schatkist

In de doos vonden we een schat aan ingrediënten zoals blauwe, rode, en gele kleurstof, carbolzuurrood, gouden paarlemoer, zuiveringszout, en nog veel meer. Het voelde als een ontdekkingsreis voor kleine avonturiers. De transparante ketels lieten ons gluren naar de mysterieuze transformaties binnenin, en we moesten de juiste mix vinden om een kleurrijk drankje te maken.

Jumbo - Fabulus Potium - Speelgoed Experimentenset - Voor Kinderen

Explosies, schuim en lava

Het echte hoogtepunt kwam toen we onze zelfgemaakte brouwsels activeerden met de magische formule “Fabulus Potium“. Explosies, schuim, vloeistof, en zelfs lavalampen, het was een spektakel! De glimlach op de gezichten van de kinderen was onbetaalbaar en maakte ons avontuur compleet.

Jumbo - Fabulus Potium - Speelgoed Experimentenset - Voor Kinderen
Fantasie wordt gecombineerd met scheikunde

Een aanrader voor avontuurlijke ontdekkers

Als je op zoek bent naar een spel dat de creatieve fantasie en interesse in chemie van je kinderen stimuleert, dan is Fabulous Potium echt iets voor jou. Het is geen gewone knutseldoos; het is een magische deur naar een wereld vol kleur, creativiteit, en vooral plezier. Bovendien is het zeer leerzaam, dat wij als ouders dan wel weer heel fijn vinden!

Wij waren aangenaam verrast door de magie van Fabulous Potium en we raden het zeker aan voor alle nieuwsgierige en avontuurlijke kindjes. Laat de magie beginnen in jullie huis en ontdek de betoverende wereld van Fabulous Potium met je eigen kleine tovenaars!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief