Delen vinden we super lief

We hebben thuis veel bloemen en planten. Ik houd van variatie en veel groen in huis. Planten brengen zoveel geluk en daarnaast zijn ze kampioen in het zuiveren van de lucht! Tegenwoordig bestel ik eigenlijk vaak, en graag online, aangezien ik niet altijd tijd en zin heb om zelf naar het tuincentrum te rijden. Het is zo’n gesleep en met met drie kids aan de arm is dat geen goed plan. Planten walhalla Green bubble is voor mij dan ook een uitkomst!

Zuiverende plant op onze slaapkamer!

Groen in huis

Als je stuit op een mooi vormgegeven webwinkel met een fijn assortiment aan gevarieerde planten gaat bij mij het interieur radartje lopen. Met planten maak je een huis echt thuis en voor op onze slaapkamer miste ik nog echt groen. Onze slaapkamer kreeg recent een make-over en met name luchtzuiverende planten stonden op mijn wensenlijst! Tsja en online ben ik dan uiteraard ook gelijk gezwicht!. Kamerplanten, lucht zuiverende planten, strakke, stijlvolle kamerplanten, ik kon mijn hart ophalen!

Mijn bestelling

Van mijn verjaardagsgeld heb ik mijzelf een plant in pot besteld. De plant was stevig en stijlvol ingepakt en kon zo op zijn plek gezet worden. Hier wordt je toch blij van!

Een luchtzuiverende kamerplant

Luchtzuiverende plante zijn de ideale planten voor op je slaapkamer, of in huis. Tegenwoordig isoleren we ons huis zo goed, dat er sneller een droge lucht ontstaat. Deze bevat dan te weinig zuurstof, dat leidt tot klachten als hoofdpijn, huidklachten, concentratieproblemen en slaapproblemen. Zonde! Vooral omdat het met planten eenvoudig te voorkomen is!

Luchtzuiverende planten zijn ideaal omdat ze via de bladeren alle schadelijke stoffen opnemen uit je huis, die in de plant of wortels afgebroken worden. En overdag zetten deze planten CO2 om in zuurstof en zorgen ze voor een betere luchtvochtigheid. Win-win!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief