Delen vinden we super lief

sportfestijn
Superpowers verkrijgen met sporten

Heb je al meegekregen dat AH een fantastisch Sportfestijn organiseert op 9 en 10 september in het Zuiderpark in Den Haag? Op deze dag kun je ongedwongen van sport en heel veel lekkers genieten. Dé manier voor kinderen, jongeren en volwassenen om met sport in aanraking te komen en hier interesse voor te krijgen. We hebben Olivier 1 keer met Judo in aanraking laten komen, maar dit was geen groots succes. Dit is dus de ideale manier om heel veel sporten de revue te laten passeren.

Sporten tijdens het sportfestijn

Ballet, tennis, hockey, volleybal? Help, waar moet je voor kiezen. De keuze is zo groot. Er zijn zoveel leuke sporten voor jong en oud. Het sportfestijn staat in het teken van de olympische sporten, waar er meer dan 50 van zijn.

sportfestijn
zwemmen, hockey.. de keuze is reuze

Daar zit ongetwijfeld een sport tussen die je aanspreekt. Naast judo, tennis of badminton, zijn er ook minder bekende sporten waar bezoekers dat weekend mee kunnen kennismaken. Denk hierbij aan “slacklining“, waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. Ook kun je kennis maken met “freerunning” op het speciaal ontworpen Albert Heijn obstacle course. Topsporters en coaches zijn aanwezig voor workshops, demonstraties en meet & greets. Er is nog veel meer te doen check maar op de website.

Billen trainen

En als we er toch zijn, gaan we natuurijk een potje voetbal spelen met Leonne Stentler & Anouk Hoogendijk. Mijn skills eens even laten zien. Bij Naomi van As en Ellen Hoog, testen we onze food en sport kennis. Twee topsporters die je ongetwijfeld weten te inspireren. Mama ben je even kwijt bij ‘buik-billen-bonus’ man Davy, waar je een 7-minute work-out kunt doen. Die onweerstaanbare blik, kun je toch niet voorbij laten gaan?

Foto credits ahsportactie.nl

Knorrende magen

Van al dat sporten krijg je natuurlijk bere honger! Op het AH Foodcourt kun je je buik met veel lekkers vullen; Proef een lekkere smoothie, sandwich, salade of geniet van al het andere lekkers bij één van de verschillende foodtrucks. Hier kun je de hele familie weer opladen. De allerhande chefkoks laten zien hoe je verschillende sportgerechten het beste klaar kunt maken. Daarnaast zijn er Allerhande sport diëtisten aanwezig die je vragen over sport en voeding kunnen beantwoorden. Zo kan iedereen met een persoonlijk samengesteld sportmenu naar huis.

Fun

Naast de verschillende sporten die je ter plekke ook uit kunt proberen, zijn er veel andere activiteiten en workshops. Laat je inspireren door de meesters in het veld én in de keuken. Dit is echt het leukste, lekkerste en actiefste festival van Nederland waarbij je ook nog eens kunt ontdekken welke sport bij je past.

Muziek

Sporten en lekker eten gaat natuurlijk perfect samen met de juiste muziek. Ook hier is aan gedacht tijdens het AH Sportfestijn! Er zijn leuke bands en DJ’s die het sportfestijn helemaal afmaken. Je kunt hier zien wie er allemaal komen.

Entree

Kaartjes zijn online verkrijgbaar voor het hele gezin. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen vanaf 5 t/m 17sportfestijn plattegrondjaar betalen 5 euro en iedereen vanaf 18 jaar betaalt 10 euro. De AH Sportactie is een landelijke spaaractie waarbij je bij boodschappen bij Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangt. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten. Daarnaast maak je daarmee kennismet tal van sportclubs in de buurt.

Nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte blijven van de laatste updates over het AH Sportfestijn? Volg ze dan op facebook en meld je aan! Het AH Sportfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door Nederlandse Loterij en FrieslandCampina.

Wij kijken er naar uit en zoek vast m’n kekke sport outfit uit. De kindjes uiteraard matching ;-D
Voor nu kom ik vast even in de stemming met Davy. You love it or you hate it, maar ik vind dit echt marketing pur sang en ben fan!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

sportfestijn


Delen vinden we super lief