Delen vinden we super lief

It’s morphin time! De Power Rangers staan al meer dan 25 jaar voor teamwork, actie en avontuur. Zowel de Beast Morphers tot aan de originele Mighty Morphin Power Rangers worden steeds verder uitgebreid met figuren, voertuigen, verzamelitems en rollenspelspeelgoed. Hasbro weet wat kids leuk vinden en is aan de slag gegaan met de helden uit de populaire animatieserie. Met de speelgoedcollectie van de Power Rangers kunnen ze helemaal in hun superhelden rol op gaan!

Power Rangers – Beast Morpher

In de Power Rangers Beast Morphers serie, veranderen Rangers in hun bovennatuurlijke vorm door hun Morpher te activeren. Met de Beast Morpher kunnen kinderen nu hun eigen bovenmenselijke power ontketenen en helemaal de held zijn!

Als je de Morpher om je pols doet en zegt: “It’s Morphin’ Time”, activeer je licht, muziek en geluidseffecten. Nu ben je er klaar voor om de stad te beschermen tegen de slechteriken die al onderweg zijn. Met de Morph-X sleutel ontsluit je bovendien speciale geluiden en zinnen van de personages. De Beast Morpher reageert op stem, geluid en beweging.

Leeftijd: 5+ | Consumentenrichtprijs: € 39,99

Power Rangers Beast Morphers – Figuren

Wetenschappers hebben de gigantische power van Morphing Grid omgezet in Morph-X. Alle reden voor het team van Power Rangers Beast Morphers om te voorkomen dat Morph-X in verkeerde handen valt. Met deze Power Rangers Gold Ranger kunnen kinderen spelen dat zij het zijn die deze spannende missie op zich nemen. En, met de bijgesloten Morph-X sleutel, kunnen ze speciale heldenkracht ontsluiten in de Beast-X Morpher.  

Er zijn drie Beast Morphers figuren: red, blue en yellow en twee slechteriken: een Tronic en een Cyber Villain. 

Leeftijd:  4+ | Consumentenrichtprijs: €12.99

Power Rangers – Mega Mighties

Playskool Heroes Mega Mighties Power Rangers – Volop actie voor de kleinste Rangers. 

De jonge vechtsporter Jason Lee Scott is de Rode Ranger! Als leider van de Power Rangers beschermt hij de stad Angel Grove tegen Rita Repulsa en haar enorme bende monsters. “GO GO POWER RANGERS!” Met de Mega Mighties Power Rangers actiefiguren van Playskool komen de kleinste fans ook in actie!

Deze stevige helden van ongeveer 20 centimeter groot liggen lekker in de hand en kunnen wel tegen een stootje. The Mega Mighties Rangers bewegen hoofd, armen en hun middel en kunnen dus verschillende actiehoudingen aan nemen. De favoriet van mijn jongen (3) is de zwarte editie, heb jij een favoriet?

Hasbro presenteert dit najaar ook Mega Mighties van Marvel Super Hero Adventures, Transformers en Star Wars!

Leeftijd:  3+ | Consumentenrichtprijs: €12.99

PowerRangers; Hasbro.

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief