Delen vinden we super lief

In onze digitale eeuw hoef je niet meer een oogje in het zeil te houden vanuit het raam om te weten waar je kinderen uithangen. Je kunt je kinderen volgen via hun smartphone en ze opbellen of appen waar ze zijn, wanneer je maar wilt. Helaas hebben smartphones ook vervelende kanten; zo ligt een verslaving aan sociale media snel op de loer. Een GPS-horloge heeft deze problemen niet. Maar wat biedt een GPS-horloge wel?

De grote voordelen van een GPS-horloge

Een GPS-horloge voor kinderen heeft een speciale tracker. Met zo’n GPS tracker kind weet je altijd waar die kleintjes uithangen. Ouders zien op een speciale app de exacte locatie van hun kinderen en kunnen ze op die manier met een gerust hart veilig buiten laten spelen.

De informatie die wordt gedeeld met de app komt niet zomaar op straat te liggen. Dit zijn heel privacygevoelige gegevens. Daarom is het belangrijk dat ze veilig worden bewaard op een versleutelde server waar niet iedereen bij kan en die digitaal zwaar is beveiligd.

Bellen, gebeld worden en videobellen

Een GPS-horloge van One2track is meer dan alleen een GPS-tracker. Het is ook een smartwatch waarmee je kinderen kunnen bellen. In tegenstelling tot een smartphone kunnen kinderen geen games spelen met hun GPS-horloge, en ook sociale media kunnen ze er niet mee gebruiken. Dat betekent dat ze weer tijd hebben voor spelen in de buitenlucht. Dat is veel beter voor hun mentale en motorische ontwikkeling. We gebruiken het zelf al jaren en zijn er enorm tevreden over!

Het ziet er cool uit

Een GPS-horloge is niet alleen een praktisch gadget; het ziet er ook heel cool uit. GPS-horloges voor kinderen van One2track hebben coole kleuren en komen in verschillende moderne vormen en maten. Ze lijken bovendien op smartwatches waar hun ouders of oudere broers en zussen mee rondlopen. Dat maakt het voor veel kinderen extra spannend om er ook eentje om hun pols te dragen.

Kinderen imiteren volwassenen graag; dat is hun manier om de wereld te ontdekken. Een horloge dragen dat lijkt op jouw volwassen gadgets kan daar zeker bij helpen. Haal er snel eentje voor jouw kind in huis, want je kunt ze nu met speciale kerstkorting bestellen op de website van One2Track.

werelddag van de vreugde, Xplora, Kinder smartwatch, gps tracker, kinderen, horloge, gps-horloge

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief