Delen vinden we super lief

De beste manier om je zomer door te brengen is met kinderen in de tuin. Je kunt eenvoudig een aantal van deze dingen toevoegen om ervoor te zorgen dat je kinderen plezier hebben en dat je voor heel even me-time hebt. Een allereerste tip is om van je tuin een toevluchtsoord voor je kinderen te maken met een trampoline kopen die je gemakkelijk in je leuke tuin kunt plaatsen.

4 Leuke tuin tips

1. Trampoline

Een rechte trampoline is een van het beste speelgoed voor kinderen om op te spelen. Het is leuk, veilig en het springen houdt ze actief en gezond. Een trampoline is perfect om je kinderen naar buiten te krijgen en plezier te hebben in de zon. Trampolines zijn ook een geweldige manier om je kinderen in beweging te krijgen tijdens de lente- of zomer vakantie. Trampolines kunnen door kinderen van alle leeftijden worden gebruikt, zolang ze de veiligheidsinstructies volgen, zoals het dragen van de juiste kleding en door het kopen van een kwalitatieve trampoline. Als een kind van een trampoline valt, zal het veilig landen in hun beschermende bekleding, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verwondingen tijdens het rondspringen.

2. Boomhut

Een boomhut is een geweldige plek voor kinderen om te spelen. Het kan in elke tuin worden gebouwd en het kan in elke vorm worden gebouwd. De meest populaire vorm is een achthoek, maar er is geen reden waarom je de jouwe niet rond of vierkant zou kunnen maken als dat beter bij je past. Het belangrijkste is dat het platform dat je bouwt genoeg ruimte heeft voor meer dan één kind tegelijk. Kinderen vinden het heerlijk om hoog te kunnen klimmen en rond te kijken terwijl ze verstoppertje spelen met vrienden. Stel je nu eens voor hoeveel plezier ze zullen hebben als hun eigen boomhut meerdere ingangen heeft.

3. Leuke tuin met vijver

Een vijver, klein of groot, is een geweldige toevoeging aan je tuin. Het biedt hen een ruimte om te spelen en te verkennen, terwijl het ook een leefgebied voor dieren in het wild biedt. Vijvers kunnen worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen, waaronder plastic vaten, plastic voorraadtanks of zelfs gaten die in de grond zijn gegraven. Als je planten en bloemen rond je vijver wilt laten groeien, kun je overwegen om stenen of houten randen te gebruiken. Als je vissen in je vijver wilt houden, zorg er dan voor dat er een beluchtingssysteem is geïnstalleerd om het zuurstofgehalte hoog te houden en te voorkomen dat algengroei de vijver vervuilt.

4. Achthoekige picknicktafel

Deze achthoekige picknicktafel is 2 meter lang en gemaakt van cederhout. Het biedt comfortabel plaats aan maximaal acht personen en heeft een bank die kan worden verwijderd. Dit maakt het ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Er is ook een opening in het midden van de tafel waar je een paraplu of paal kunt plaatsen om de dingen koel te houden op warme dagen. Kom maar op met die lange zomeravonden in de leuke tuin voor kinderen, of een team picknick met het hockeyteam

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief