Delen vinden we super lief

Deze feestdagen werd er een mamablog-swap georganiseerd onder vele mama bloggers in Bloggersland. ‘Swappen’ staat ook wel voor ‘ruilen’ en daar doet familie Olivette heel graag aan mee. We zijn dol op verrassingen. Het is zo leuk om een pakket te mogen maken voor een mede-mama blogger en om er eentje te mogen ontvangen. De meeste blogs worden gerund door multi-taskende mama’s die naast hun actieve blog een heel huishouden en gezin draaiende houden. Hiervoor ontvang je echter geen kerstpakket, terwijl het vaak keihard buffelen is. Des te leuker om het pakket met heel veel zorg samen te stellen en iemand te verrassen.

Surprise
Afgelopen week lag er briefje van PostNl dat er een pakketje voor ons bij de buren lag. Ik kon niet wachten om het op te halen en te unwrappen, maar er lag nog zo’n berg werk en de kids bleven maar om me heen dwarrelen. Toen papa Olivette thuis kwam, ben ik gelijk naar de buren gerend. Bij het openen van de box werd ik blij verrast; een bedrukte tas vol met cadeautjes. De kindjes vroegen alweer snel om de volle aandacht, dus wachtte tot ik er even goed voor kon gaan zitten. Voor ik het door had, had mijn zoontje al een cadeautje uitgepakt. Dit was een onwijs lief boekje met leuke teksten voor een mama. 

Het persoonlijke kaartje van Martine was ontzettend leuk om te lezen. Een totaal onbekende mama-blogger heeft er heel veel liefde in gestopt. Dat voelt wel als speciaal. Ik ben gelijk op haar blog gaan rondstruinen, leuk. Toen kon het uitpakken beginnen; De houten kerstboom hanger werd met zorg door mijn jongste in de boom gehangen. Het hartje met de tekst “A friend loves at all times” vind ik bijzonder. dit krijgt een plekje aan mijn armband. Het geluksmuntje is onwijs origineel en een te gek cadeau idee. Dankjewel hiervoor! Het kerstspel gaan we zeker doen en weet zeker dat we dat met veel fun en gein zullen spelen.

Lieve Martine onwijs bedankt voor dit liefdevolle pakket. Je hebt het met zorg uitgekozen en ingepakt helemaal leuk! hierbij een kleine video impressie  IMG_0724

Mijn mama swap voor Bblogt
Ik had de eer om Bianca van bblogt te verrassen .  Een ontzettende leuke blog met verrassende verhalen. Voor ik voor haar aan de slag ging ben ik dus ook eerst wezen rondstruinen op haar persoonlijke en herkenbare blog. Ze is ook mama van een jongen en meisje, net als ik. Je ziet dat ze creatief is en met zorg haar blog bijhoudt. Ik heb dan ook mijn best gedaan om haar extra in het zonnetje te zetten: Link
IMG_0643 IMG_0646 IMG_0647 Untitled design-2

 


Delen vinden we super lief