Delen vinden we super lief

We hebben weer prachtig weer. Er is geen betere tijd dan nu om te genieten van een heerlijke fietstocht. Je kunt samen met familie een gezellig uitje maken door een leuke route uit te stippelen. Als je deze route gaat afleggen is het belangrijk dat je enkele zaken bij de hand hebt. Heb jij geen idee wat je echt niet kunt ontbreken tijdens een fietstocht? Of kun je wel wat extra tips gebruiken?

In dit artikel zullen wij je hier namelijk meer over vertellen. Houd een pen en papier erbij zodat je deze tips op je ‘to do’ list kunt zetten.

Tijd voor een nieuwe fiets voor als ik langere afstanden wil afleggen

Kies een elektrische fiets

Wanneer je een fietstocht gaat maken is het eerste wat je echt niet kunt ontbreken, een goede fiets. Dit is natuurlijk heel voor de hand liggend, maar veel mensen vergeten na te gaan of hun fiets in een goede staat verkeerd voor een lange fietstocht.

Is jouw fiets aan vervanging toe? Dan zijn flyer elektrische fietsen echte aanraders voor een fietstocht en natuurlijk ook voor het dagelijks leven. Wanneer je een deze fiets koopt kies je voor de beste kwaliteit. Een flyer elektrische fiets heeft een uitstekend remsysteem en zeer goede remmen. Tijdens het fietsen zul jij niet meer bij te houden zijn. Wat ook fijn is aan deze fiets is dat je een toepasselijke ondersteuning kunt kiezen voor iedere situatie. Hierbij kun je denken aan modderige omstandigheden, regenachtige dagen en meer. Als je voor een flyer elektrische fiets kiest kun je zonder zorgen van A naar B fietsen en ook nog eens super lange afstand afleggen.

In het assortiment van Eltener Fahrradprofi vind je jouw fiets voor fantastische avonturen.

Andere benodigdheden

Als je onderdelen of andere belangrijke zaken voor je fiets mist, dan zul je die even moeten aanschaffen zodat je je tocht kunt maken. Heb je geen idee waar je producten, onderdelen en of fietsen van goede kwaliteit kunt vinden? Neem dan een kijkje in het assortiment van Eltener Fahrradprofi. Zo kun je niet alleen profiteren van goede service en kwaliteit producten, maar je kunt er ook nog eens lang van genieten. Naast een fiets en goede onderdelen is het ook belangrijk ook wat snacks en drinken mee te nemen voor onderweg. Als je van plan bent om een tussenstop te maken, dan kun je ook een picknickkleed meenemen en een leuk spelletje.

Tot slot is het belangrijk om een verbanddoos mee te nemen voor het geval er sprake is van een ongelukje.

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen en niet zonder reden. Hiermee kun je comfortabel fietsen en lichter trappen. Niet alleen ik ruilt hun gewone fiets dan ook in voor een e-bike!

Kortom, als je op een fietstocht gaat is het belangrijk dat je een goede fiets van kwaliteit hebt. Je kunt dan kiezen voor een flyer elektrische fiets. Als enkel onderdelen nodig hebt, kun je deze aanschaffen bij Eltener Fahrradprofi. Neem voor onderweg wat spelletjes, snacks en drinken mee voor als je een tussenstop gaat maken.

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Hopelijk weet dit artikel je te inspireren en ga voor persoonlijk advies ook zeker een bezoek brengen aan de specialist! Veel fiets plezier!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief