Delen vinden we super lief

Bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 koos de vakjury het winnende speelgoed waar de MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar in de prijzen is gevallen. Wij mochten dit geweldige speelgoed testen uit de categorie Bouw en Constructie. We zijn razend enthousiast om mijn ervaringen met jullie te delen.

MEGA Bloks First Builders Move 'N Groove Caterpillar, Leverancier: Mattel | Prijs: € 28,99
MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar, Leverancier: Mattel | Prijs: € 28,99

MEGA Bloks First Builders Move ‘N Groove Caterpillar,

Bouwwerken maken en hier spelenderwijs helemaal in op gaan, kan uren duren. Met de Move ‘N Groove Caterpillar is dat ook het geval! Deze set is speciaal ontworpen voor kleine bouwers tussen 1 en 3 jaar en zorgt voor langdurig speelplezier met prachtige resultaten. Ik heb gezien hoe mijn nichtjes (2 & 4) geduldig en vol trots hun bouwwerken creëerden, en het was geweldig om te zien hoe hun inzicht en motoriek werden gestimuleerd.

De Magie van Interactief Bouwen

Deze set biedt niet alleen een interactieve bouwervaring, maar stimuleert ook de zintuigen van peuters op een speelse manier. Het aankoppelen van bewegende blokken en vervolgens aan het touwtje trekken om de trein in beweging te zetten, bracht bij mijn kleintjes verwondering en blijdschap teweeg. Dit speelgoed gaat net even een stapje verder dan enkel bouwwerken maken.

MEGA Bloks First Builders Move 'N Groove Caterpillar

Fascinerende Ontdekkingstocht

De grappige beestjes die op de rug van de rups kunnen worden geplaatst, voegden een extra dimensie toe aan het bouwplezier. Van lieve lieveheersbeestjes tot draaiende slakken en vlinders met geribbelde vleugels – elke toevoeging bracht de trein tot leven en prikkelde de nieuwsgierigheid van mijn kleintjes.

Zintuiglijke Functies voor Ontwikkeling

Wat deze set zo bijzonder maakt, zijn de 8 zintuiglijke functies die helpen bij de ontwikkeling van visuele, tast- en gehoorvaardigheden. Een bloem met een spiegel, een antenne met reliëf en een bij met een kralenblok zorgden voor een educatieve en stimulerende ervaring tijdens het bouwen, spelen en verkennen.

Perfect Afgestemd op Kleine Handjes

De 30 grote bouwblokken en speciale onderdelen zijn overigens perfect afgestemd op kleine handjes en grote verbeeldingskracht. Bovendien kunnen deze blokken worden gecombineerd met ander MEGA BLOKS bouwspeelgoed voor eindeloos spelend leren.

Conclusie

Deze Snoezige Rupsentrein Bouwset is speelgoed naar ons hart. Het is niet alleen leuk, maar ook educatief en bevordert fijnmotorische vaardigheden, creativiteit en fantasie. Naar onze mening een must-have voor de kleintjes die houden van bouwen en spelen!

Ik hoop dan ook dat jullie net zo enthousiast zijn als ik na het ontdekken van dit geweldige speelgoed. Laat de bouwavonturen dan ook zeker beginnen! Mij nichtjes bouwen ondertussen nog even verder met goed speelgoed en halen alle andere bouwblokken erbij!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief