Delen vinden we super lief

Monster Family 2

Ga mee met de grappigste familie van Nederland op een monsterlijke missie! Monster Family 2 is vanaf 15 december te zien in de bioscoop en wij mogen daarvoor 2*2, oftewel 4 kaarten weggeven! Doe je mee? Aangezien we dol zijn op een bezoek aan de bioscoop staat ook deze film op onze wensenlijst! Bekijk de trailer maar, daar word je toch blij van!

Monster Family 2

De griezeligste familie van Nederland is terug! Een jaar na het gelukkige einde van Monster Familie 1 worstelt de familie Wensbot opnieuw met hun tekortkomingen. Deze keer wordt heks Baba Yaga en butler Renfield ontvoerd door de perfecte, supercoole Mila Starr en heeft de familie Wensbot maar één keuze: terug veranderen naar monsters. 

De Monster Familie wordt geholpen en bijgestaan door hun drie vleermuizen en zoemt zo opnieuw de wereld rond om hun vrienden te redden. Ook zullen ze nieuwe monsters ontmoeten en uiteindelijk tot het besef te komen dat zelfs mensen met gebreken geluk kunnen vinden. Een mooie les voor groot én klein. Niemand is immers perfect

Winactie

Monster Family 2

We mogen 2*2, oftewel 4 kaarten weggeven voor deze onwijs leuke film! Heb jij ook zo zin om om op avontuur te gaan met deze mosnterljke familie? Doe mee en maak kans om met je dierbare, of met z’n viertjes naar de bioscoop te gaan! Meedoen is heel eenvoudig. Onder alle reacties onder de blogpost verloten de kaarten. Laat ons weten met wie je gaat en of je graag 2, of 4 kaartjes zou willen winnen.

Het delen van de actie is uiteraard heel fijn, maar niet verplicht. Ook onder de Facebook post kan een reactie achtergelaten worden. De winnaar wordt een week na plaatsing bekend gemaakt via een persoonlijk bericht.

Monster Family 2

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Monster Family 2

Delen vinden we super lief