Delen vinden we super lief


Na onze cruise ervaring met MSC Euribia ben ik verkocht en struin ik regelmatig naar aanbiedingen om het ook met ons hele gezin te ervaren. Nu MSC Cruises haar ‘Cruise naar de zomer 2024’ actie presenteert, kan mijn geluk dan ook niet op. Graag deel ik deze niet te missen aanbiedingen op tal van bestemmingen! Je reist namelijk extra voordelig naar de Middellandse Zee, Noord-Europa, Caraïbisch gebied en de bestemmingen Bermuda, Canada en Nieuw-Engeland met New York als vertrekhaven

Deze promotie loopt tot en met 29 februari 2024 en is geldig voor cruises in de periode maart – november. Dus mocht je net als wij nieuwsgierig zijn naar deze reizen, lees dan snel verder! Ik beloof je dat een cruise een fantastische reis ervaring is, dat ik nu ook graag een keertje met ons gezin wil proberen.

MSC Cruises biest aantrekkelijke tarieven om tal van unieke bestemmingen te ontdekken.

Ben jij qua vakantiebestemming ook altijd op zoek naar een perfecte balans tussen ontspanning en opwinding? Afgelopen jaar gingen we naar Frankrijk en dit jaar gooien we het over een andere boeg. Ontdek nu ook zelf de unieke charme van de MSC Cruises ‘Zomercruise 2024‘-ervaring, die geschikt is voor elke reiziger. Of je nu kiest voor een luxe verblijf aan boord van onze cruiseschepen met een breed scala aan eersteklas voorzieningen, of deelneemt aan boeiende excursies aan wal om verschillende culturen te verkennen, elke dag belooft een nieuw avontuur gevuld met onvergetelijke momenten.

Voor elk wat wils

Verken betoverende bestemmingen zoals de Middellandse Zee, Noord-Europa, het Caraïbisch gebied, evenals de unieke locaties Bermuda, Canada en Nieuw-Engeland, waarbij het bruisende New York fungeert als het startpunt voor een onvergetelijk avontuur op zee. Speciale aanbiedingen wachten op jou om deze onvergetelijke reis te ervaren:

Met deze actie van MSC Cruises, is het de perfecte gelegenheid om ten volle te genieten van een zomercruise. Het voordelige pakket omvat een Wifi (1 browser/ 1 apparaat)- en Easy drankenpakket voor 1e en 2e volwassenen in de kajuit aan 20€* p.p. per overnachting in plaats van 47,79€**.

Klik hier vindt u meer informatie over deze actie. NB: Deze actie is geldig voor boekingen in de periode maart – november 2024.  

msc cruise, restaurant,

Over MSC Cruises

De cruisedivisie van MSC Group, het toonaangevende Zwitserse scheepvaart- en logistiekconglomeraat met een maritieme geschiedenis die meer dan 300 jaar teruggaat, houdt hoofdkantoor in de Zwitserse stad Genève en omvat twee afzonderlijke merken – een eigentijds en luxemerk.

Het eigentijdse merk MSC Cruises is het op twee na grootste cruisemerk ter wereld entoonaangevend in Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Zuidelijk Afrika met een groter marktaandeel en meer ingezette capaciteit dan welke andere speler dan ook. Het is ook het snelst groeiende wereldwijde cruisemerk met een sterke aanwezigheid in het Caribisch gebied, Noord-Amerika en het Verre Oosten.

Het zet 22 moderne schepen in en heeft daarnaast wereldwijd aanzienlijk geïnvesteerd in toekomstige nieuwe vaartuigen. De vloot zal naar verwachting groeien tot 23 cruiseschepen in 2025.

MSC Cruises biedt haar gasten een verrijkende, meeslepende en veilige cruise-ervaring die is geïnspireerd op het Europese erfgoed van het bedrijf. Aan boord kan men genieten van internationale gerechten, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma’s en de allernieuwste gebruiksvriendelijke technologie. Hier kun je meer lezen over de routes van het eigentijdse merk en de ervaring aan boord van haar schepen.

marketplace, restaurant, MSC cruise ervaring
Onze eerste cruise ervaring was subliem! Dit was te gek en smaakt naar meer!

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

*Het Easy drankenpakket + WIFI is €20 per persoon per nacht, alleen geldig voor volwassenen 1 en 2 in de kajuit, in plaats van €47,79**. Voor volwassenen 3 en 4 die dezelfde kajuit delen, omvat het aanbod van €20 per persoon per nacht alleen het Easy drankenpakket. Minderjarigen kunnen profiteren van het minderjarigen drankenpakket voor €10 per kind per nacht, in plaats van €17**.

**Vooruitbetaalde pakketprijs vóór vertrek van de cruise zonder korting.


Delen vinden we super lief