Delen vinden we super lief

De zo geliefde Muppets maken hun comeback op het scherm maar nu als kleine, leuke, kleine baby’s! Dat gaat ongetwijfeld voor veel hilariteit zorgen!  “De Muppet Show” roept bij ons en eigenlijk een hele generatie meteen nostalgische gevoelens op. Ze hebben echt fans van alle leeftijden!

Sweet memories

Vanaf 3 september neemt Disney Junior je mee terug naar die fijne kindertijd. je herbeleeft vele herinneringen met je favoriete karakters Kermit, Miss Piggy en Gonzo. Nu ben ik wel een stukje ouder en kan ik het met een schuin oog meekijken bij de kinderen. Ook zij gaan er ongetwijfeld van houden en gaan we samen de coolste avonturen beleven.muppet babies Muppets

Mupepts in 3D Animatie

Dankzij de gebruikte 3D animatie beleef je in levendige en vrolijke kleuren de avonturen van baby’s Kermit de Kikker, Miss Piggy, Gonzo, Fozzie Beer en Animal in hun speelkamer. Als grote karakters zijn ze al hilarisch, laat staan als baby’s! Dat wordt nog wat!

Er is ook een nieuwe karakter aan de Muppets toegevoegd: ‘Summer Penguin’. Dit is een schattige, paarse pinguïn. De nieuwste muppet in de familie maakt de vrolijke bende compleet. Ze staan er uiteraard niet alleen voor! Zoals altijd moedigt Miss Nanny de Muppet Babies enthousiast aan om hun oneindige fantasie los te laten. Samen zullen ze de verste uithoeken van het universum verkennen en zullen creatief om gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

Back to School met de Muppets

Alles kan, niets is te gek bij de muppets! “Back to school” was nog nooit zo leuk! De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar kunnen genieten van hoe de Muppet Babies de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Mijn bandito’s zullen hier helemaal in op gaan en gaan het ontdekken op de kinderzender Disney Junior.

Disney Junior

Muppet Babies is een coproductie van Disney Junior, Disney Television Animation en The Muppets Studio. Vanaf 3 september zijn de muppets als baby elke weekdag te zien om 10:00 uur op Disney Junior. De kinderzender Disney Junior is te ontvangen via Caiway (kanaal 118), Kpn (kanaal 51), Ziggo (kanaal 302) en T-mobile (kanaal 180) en Delta (kanaal 261). Veel kijkplezier!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief