Delen vinden we super lief

We schreven al eerder over Osmo en de coding starter kit en ik was toen ook al gelijk verkocht! Op een speelse manier leren kinderen coderen en laten die van mij nu dol zijn op digitale vernuftigheden! Ook las ik over de Osmo Little Genius Starter Kit die geschikt is voor de iets jongere doelgroep.

Mijn aandacht was gelijk getrokken aangezien in het rapport van onze kleine man (4) stond dat hij cijfers en getallen lastig vond. Met de Little Genius starter kunnen we hem hiermee spelenderwijs meer eigen maken met cijfers en getallen, op zijn zo geliefde iPad welteverstaan, zijn favoriete device bij ons thuis.

Goedgekeurd door ouders en leraren wereldwijd en wordt inmiddels in meer dan 30.000 klaslokalen gebruikt! Tip: met een profiel van je kind op de Parent App, kan je overzichtelijk de voortgang bijhouden.

Osmo Little Genius Starter Kit

Kleintjes van 3 tot 5 jaar komen met dit speelgoed op een hele toffe manier in aanraking met leren. Spelenderwijs neem je je kind mee in een wereld van leerzame avonturen, waarin op een creatieve en interactieve manier aandacht wordt besteed aan o.a. schrijven, tekenen en hun woordenschat. Zijn juf zal trots op ons zijn!

De Little Genius Kit bestaat uit vier spellen waarbij je kindje met verschillende spelstukken letters maakt en woorden leert (ABCs met Monster), vervolgens ontwikkelen ze creatieve vaardigheden (Squiggle Magic) en experimenteren ze met kledingstukken en kleuren (Costume Party). Lucas zijn favoriet is toch wel dat hij de juiste outfits kan kiezen om grappige oplossingen te bedenken in een verhaal (Stories).

Alle vier spellen helpen mee aan de ontwikkeling van je kind en de voorbereiding op school! Met de hulp van ringen, sticks, onderdelen en de iPad gaan ze aan de slag en leren ze spelenderwijs enorm veel.

Verbeelding tot leven brengen

Osmo spellen brengen de creatieve verbeelding van kinderen tot leven, en combineren hun liefde voor schermen met de tactiele, hands-on interactie die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. De ‘Reflective AI’ technologie zorgt ervoor dat de iPad camera de fysieke objecten die voor het apparaat liggen kan ‘zien’. Echt heel vernuftig bedacht!

De games zoals de Osmo genius kit reageren op wat zich voor de tablet afspeelt, waarmee de digitale omgeving en fysiek spel naadloos in elkaar overgaan. Deze techniek is de eerste in z’n soort en spelenderwijs hoor je veel “mam kijk, ik heb het goed’. De interactie met online en offline is echt heel goed doordacht!

Osmo Little Genius Starter Kit
“Brings iPad‑addicted kids back to real life.” -The Wall Street Journal | “This game offers endless solutions to trigger your child’s imagination.” -USA Today | “Truly is magical.” -Gigaom | Beautifully designed toy with the potential to transform how students and families play.” Fast Company | “An awesome iPad game for kids even tech‑wary parents will love.” -Yahoo 

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief