Delen vinden we super lief

Ken jij Pandora al? Het Deense merk staat bekend om haar zelf samen te stellen Pandora armbanden en bedels. Met de Pandora bedels personaliseer je jouw armband tot een uniek exemplaar, vol met persoonlijke herinneringen. Dat maakt het een ideaal cadeau. Handig nu december zijn intrede heeft gedaan en de feestdagen voor de deur staan.

pandora, bedels, brandfield

Herinneringen sparen met bedels

Toen ik zeven jaar was kreeg ik mijn eerste eigen bedelarmbandje van mijn ouders op mijn verjaardag. Het armbandje zelf was natuurlijk vrij simpel en kaal. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik op dezelfde verjaardag van mijn oma mijn eerste bedeltje kreeg. Ik weet nog goed dat er in de loop der jaren verschillende bedeltjes bij kwamen. Een goed rapport, mijn zwemdiploma gehaald, mijn verjaardag of ik kocht er zelf één na keihard sparen. Ik weet nog dat ik altijd moeite had met kiezen, want alle bedeltjes hadden wel iets moois.

Langzamerhand kreeg ik een steeds mooiere armband vol mooie herinneringen. Ik wist nog precies wanneer ik welke bedel had gekregen en dacht vaak blij aan deze momenten terug. Na een tijdje vond ik mezelf te oud voor de armband met hangers als een lieveheersbeestje en paardje. Ik draag mijn bedelarmband dus niet meer, maar heb hem natuurlijk altijd bewaard. Zonde eigenlijk, want ook als volwassene spaar je nog zoveel mooie herinneringen.

pandora, bedels, brandfield

Pandora is het perfecte cadeau

Hoe ouder ik word, hoe moeilijker ik het vind om een verlanglijstje te maken. Een luxepositie natuurlijk. Alles wat ik nodig heb of écht heel graag wil koop ik zelf wel. En dingen die ik niet heel graag wil hebben, koop of vraag ik niet, omdat ik aan het milieu probeer te denken.

Ik maak het mijn geliefden om me heen dan ook vaak erg moeilijk als ik zeg: ”verzin jij maar iets leuks”. Hoe leuk is het dan als je echt iets moois cadeau krijgt, waar je continu aan wordt herinnerd. Ik kan je namelijk vertellen dat bedels ook heel leuk zijn om als volwassene cadeau te geven of te krijgen.

pandora, bedels, brandfield

Pandora armbanden

Geen bedel zonder Pandora armband. Want waar moet je je Pandora bedel anders aanhangen? Er zijn enorm veel verschillende Pandora armbanden te koop. Zilver, goud, roségoud. Met clipsluiting, schakelsluiting of juist een open armband. Voor ieder wat wils! En heb je toch liever geen bedels, dan zijn er ook een aantal armbanden met subtiele details. De prijzen variëren tussen de €49,- en €199,-. De armbanden zijn van goede kwaliteit en gaan daardoor lang mee, maar als je toch eens wat anders wilt kun je ook je bedels van je armband afhalen en op een nieuwe doen.

Pandora armbanden

Pandora bedels

Er is enorm veel keuze in Pandora bedels. Een bedel als rendier, bedels van Starwars, Harry Potter, Disney, bloemen, hartjes, dromenvangers, en ga zo maar door. Er zijn simplistische bedels, maar ook bedels met kleuren, steentjes en hangers eraan. Kortom: ook hier is er voor iedereen wel wat naar smaak te vinden. De prijzen variëren van €19,- tot €66,-, dus ook met een kleiner budget is dit heel geschikt om cadeau te geven.

Pandora bedels

Pandora is milieubewust

Gezien ik milieubewuste keuzes probeer te maken, vind ik het extra fijn om te lezen dat de Pandora armbanden en bedels en overige Pandora sierraden milieubewust worden geproduceerd. Voor de sierraden wordt gebruikgemaakt van gerecycled zilver, zirkonia en goud. Ook gebruikt Pandora handgemaakte stenen. Zo wordt de impact op het milieu beperkt tot een minimum. Shoppen zonder schuldgevoel dus!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief