Delen vinden we super lief

Wie kent de live action helden Power Rangers niet? Zelfs ik vond ze vroeger te gek en deed de stoerste karate bewegingen van de Power Rangers na. Hoe kan het ook anders dat ik moeder van drie jongens ben geworden en de geschiedenis zich herhaald. Alleen is het verschil dat ik vroeger zelf met drie meiden thuis ben opgegroeid en ik nu drie kleine mannelijke power rangers hier in de woonkamer heb te stunten! Oh nee ‘4’, want papa doet ook gezellig mee en mama is het ook niet verleerd, want er zit immers ook een meisje bij de powerrangers! Het team van vijf Power Rangers is compleet! Go go Power Rangers!

Power Rangers zijn superhelden met superkrachten

Een vijand, een buitenaards leger, of een eeuwenoud kwaad (Alpha 6) bedreigt de aarde. Om deze vijand samen te verslaan, krijgt een team van vijf personen op magische of technische manier superkrachten, waardoor zij kunnen transformeren in sterke krijgers. De Power Rangers superhelden dragen gekleurde spardex kostuums en gebruiken samen kunstzinnige vechtsport samen met geavanceerde wapens zoals de BmrBeast-X King Morpher. Kinderen en ouders evenzo kunnen opgaan in de avonturen. En om het waarheidsgetrouw mee te spelen is er heel tof speelgoed verkrijgbaar om zelf een echte powerranger te worden.

Bmr Beast-X King Morpher

Deze morpher van Power Rangers kan aan de arm worden gehangen. Met de fantasie van mijn jongens kunnen ze zo de transformers veranderen in een auto of vliegtuig. De verschillende licht- en geluidseffecten zorgen voor een extra dimensie aan het spelen. Oppassen geblazen hier in huize Kelderman, geen buitenaards wezen of eeuwenoud kwaad komt hier binnen!!

Deze morpher van Power Rangers kan aan de arm worden gehangen. Met hun fantasie kunnen ze zo de transformers veranderen in een auto of vliegtuig.

It’s morphin time!

De Power Rangers transformeren in hun bovennatuurlijke gedaante door hun Morpher te activeren. Laat je verbeelding de vrije loop en speel dat je je eigen superkrachten activeert met de Beast –X- Morpher. Doe hem om je pols en zeg: “It’s Morphin time” en je ziet lampjes en je hoort muziek met geluidseffecten. Je kunt er vervolgens de bijgeleverde Morph-X- sleutel in steken om de geluiden en zinnen van het figuur te activeren. Er zijn ook nog andere Power Rangers-items waar je de Morph-X- sleutel in kan steken om nog meer geluiden en zinnen te activeren. Als echte powerranger fan kan mijn zoontje zijn hart hiermee ophalen.

Teamwerk, actie en avontuur voor meerdere generaties van fans

Teamwork, actie en avontuur

Drie waardevolle begrippen in deze roerige tijd. Een beetje actie in de tent geeft gezelligheid en reuring, we love it en wij als ouders doen gezellig mee! Meespelen is teamwork en geeft je kinderen het gevoel op avontuur te zijn en daar is weinig voor nodig!
Go go powerrangers!!!!! Met het Power Rangers Beast-X King Morpher speelfiguur zijn we er klaar voor.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief