Delen vinden we super lief

zachte badcape van ZoocchiniVoor ons bestaat het bedritueel uit bad, veel lummelen, gekkigheid en knus voorlezen, terwijl de kindjes om me heen zitten. Na een lange dag is dat bij ons een rust moment. In bad vertellen de kinderen al spelend en tanden poetsend de mooiste verhalen. Alle avonturen van die dag komen voorbij. Eén voor één nemen we ze uit bad om af te drogen, wikkelen ze in hun badcape en hijsen ze in hun pyamaatje.

Sweet dreams

Kleine Lucas heeft nog wat meer zorg en aandacht nodig gezien zijn leeftijd, maar daar nemen we alle tijd voor. Bij hem moet alles net even wat rustiger gaan met wat meer aandacht. Ik wikkel hem in zijn favoriete badcape en al knuffelend lopen we naar de commode. Hij rent vervolgens nog wel even als dino rond om een kusje te halen bij grote broer en zus.

zachte badcape van Zoocchini

Badcapezachte badcape van Zoocchini

De super, zachte badcape van Zoocchini vind ik echt een aanrader. De badcape is gemaakt van 100% katoen en heeft prachtig geborduurde details. Het materiaal is overigens ook heel zacht  voor de huid. Hier twijfelde ik over, omdat badstof soms kan gaan schuren!  Niets is minder waar! Waarom ik deze Zoocchini badcapes extra tof vind, is door de leuke capuchon en de pootjes. Hier kunnen de kindjes hun handen in stoppen.

Keuze is reuze

En check alle designs, dat maakt het kiezen toch enorm lastig? Voor Lucas hebben we de Dino gekozen en Yvette is gevallen voor de flamingo. De leeuw was het favoriete model van Olivier. Ik heb het genoteerd en het staat op het lijstjes voor de feestmaanden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💦🛁”Bubble Bath Time” 💦🛁 Voor mijn kleine twee-jarige Dino fan bandito🦖 een bijzonder toffe verrassing. Hij wil nooit uit bad komen , maar met zijn nieuwe toffe badcape is dat nu wel anders! Wat is de cape zacht en leuk!!! Op de foto krijgt hij de verrassing… en blij dat hij was.. 😍 hij huppelt als dino rond . #zoocchini #kids #baby #verrassing #cape #zacht #knuffelen #babyleggings #beachbabywear #bathtime #bath #relax #treatyourself #happiness #goodtime #bathandbeauty badcape

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Lucas steekt maar wat graag zijn handjes in de badcape en rent er vrolijk mee rond! De badcape is niet alleen handig, het zorgt ook nog eens voor enorm veel speelplezier ! Ideaal voor na het bad, maar ook als je naar het zwembad gaat, of na het zwemmen in de zee. Afgelopen weekend waren we op het strand en het werd kouder dan verwacht. Wat was ik blij dat ik deze badcape mee had. Even opwarmen bij mama, om vervolgens weer over het strand te rennen.zachte badcape van Zoocchini

Speelplezier

Door de toffe designs zorgt iedere zoocchini badcape voor veel speelplezier. Daarnaast is het een cadeautip voor kids v.a 2 jaar. Het is mooi verpakt en de karakters zorgen voor fantasierijke rollenspellen. Er zijn overigens ook badcape’s te koop voor baby’s van zoocchini.

  • Kenmerken

– zachte en dikke kwaliteit;
– super schattig gezichtje met geborduurde details;
– 100% katoen;
– 127 cm breed, ruglengte 56 cm.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief