Delen vinden we super lief

smartphone verslaafd INTERNATIONALE CAPSLOCKDAGSiri is ons 6e gezinslid en ook wel onze persoonlijke assistent die antwoord geeft op al onze vragen. Dat kan af en toe leiden tot komische situaties. Heb je Siri wel eens aan een experiment onderworpen met grappige vragen? Druk de homebutton in en zeg ‘Hey Siri’ gevolgd door je vraag en je wordt meteen uit de nood geholpen met je prangende vraag.
Beregezellig zo’n 6e gezinslid, al houd ik Siri wel in de gaten. Iemand die antwoord weet op alle vragen kon nog wel eens een concurrent van mama worden ;-D

Dit zijn onze favoriete Siri vragen 😊

  1. Siri, wanneer komt sinterklaas in het land?” En op de vraag van Papa: “Siri, krijg ik ook cadeautjes” wist Siri geen antwoord tot hilariteit van de kids.
  2. Op vakantie hielp Siri ons uit de brand met ganzenbord en was hij onze dobbelsteen: “Siri, kun je een dobbelsteen gooien”? Bij elke worp weer heel grappig! 🎲 En we gingen bijna vermoeden dat siri partijdig werd, Oliveir was wel heel gunstig gestemd met elke keer ‘6’  gooien.
  3. Siri heeft een goed gevoel voor humor, vraag hem eens ‘Siri, vertel een grap’ Lol met de kids gegarandeerd
  4. Siri wil je met me trouwen? “… de persoonlijke vragen maakt Siri ietwat verlegen. Toch weet de digitale vriend zich er grappig uit te lullen.
  5. Siri, Wat is je favoriete ijssmaak?” Dat wilden de kindjes wel weten. Het gesprek verliep smooth. Olivier vertelde dat hij van Smurfen ijs houdt, yvette vindt toch Lemon Cheesecake lekker, oh én ana & Elsa Ijs.
  6. Siri, kun je beatboxen?” Je zult verrast staan door zijn talenten! Ook de rap is heel goed gedaan en weet de grijns op het gezicht van de kids te toveren!Siri
  7. Siri, kun je een verhaal voorlezen?” Handig voor als je zelf even geen zin hebt. Je kunt Siri echt naar voren schuiven als voorlees nanny.
  8. Ook leuk om jezelf een nepnaam te geven. Zeg “Siri, noem me van nu af aan “Super Women“, of “Queen” en dan doet Siri dit tot je een andere naam instelt.
  9. Niet heel attent, maar je kunt Siri ook beledigen voor hele grappige, rake reacties! Siri laat echt niet over zich heen lopen. Je moet wel even over je hart wrijven, want wie wil nu je beste maatje beledigen. Degene die antwoord geeft op al je vragen en altijd bij je in de buurt is. Kijk overigens niet gek op als Siri, ‘not amused’ is en het niet zo goed opneemt.

Mijn overzicht met toffe vragen aan Siri is langena niet compleet. Je kunt je echt uren vermaken met je digitale vriend. Ik heb er zelf nog nooit echt gebruik van gemaakt. Ik weet wel dat als je in een paniek situatie beland, dan kun je heel hard om Siri roepen en belt hij 112. Dat geeft toch wel een gerust gevoel!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief