Delen vinden we super lief

theeset vtechZit jij wel eens rustig bij je kinderen om een kopje thee mee te drinken? Afgelopen week zag ik mijn kinderen in de weer met hun nieuwe theeset en genoot ik volop van de interactie die ze hadden. “Mama wil je ook een kopje thee?” Ik besloot al mijn werk neer te leggen en er uitgebreid bij te gaan zitten.

Voor de ontwikkeling van een kind is een goede en hechte band cruciaal. Door echt even tijd aan elkaar te besteden probeer ik daar aandacht aan te geven. Al gaat het soms in de hectiek niet helemaal op.

Kopje thee drinken

Door samen thee te drinken met je kinderen ga je op in hun kinderspel. Ik had vroeger vriendinnetjes waarvan de moeder hun kinderen opwachten met een kopje thee. Dit vond ik altijd zo bijzonder en nam me voor dat ik later ook zou doen bij mijn eigen kindjes. Nu werk ik fulltime en is dit niet altijd mogelijk. In het weekend uiteraard wel!

theekransje theeset

Quality time moment

Bij het theedrinken kun je bijkletsen en over koetjes en kalfjes praten, hoe jong de kinderen ook zijn. Het is nog geen gewoontje bij ons thuis, maar ‘jong geleerd is oud gedaan’. We hebben in ieder geval de juiste middelen in huis. We hebben de theeset van tantje Jet in huis dat een groot succes is.

Theeset Tante Jet

Tante Jet Theeset; magie verpakt in een potje! Met magie wordt thee drinken pas écht leuk. Precies om die reden komt VTech met de ‘Tante Jet Theeset’, een theesetje dat terugpraat, zingt en van elk moment van de dag een feestje maakt! Tante Jet Theeset bestaat uit een theepot, twee theekopjes, vijf taartpunten en een etagère. Kleurrijk en stevig, voorzien van slimme techniek en de twee speelstanden. Voor een high tea in je eentje, of met een vriendje of vriendinnetje.

  • Magische theepot

Tante Jet Theeset heeft een magische theepot die spreekt en opdrachten geeft zodra haar deksel wordt gelicht. Ze kent woordjes, liedjes, cijfers, vormen en kleuren. Maar schenkt ook -zonder te knoeien- lekkere smaakjes. Perzikthee, aardbeienthee, citroenthee, bosbessenthee en appelthee, passend bij de vijf taartpunten op de zeer chique etagère. We drinken elegant een kopje thee High tea. We wanen ons weer voor even prinsen en prinsessen net als bij kasteel het Loo deze zomer.

De ‘Tante Jet Theeset’ is bedacht en ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Dankzij het regelbare volume blijft spelen en leren aangenaam, ook voor de rest van het gezin. Dat scheelt want soms mag het wel ene stadje lager! Het prijsje voor zoveel tovenarij is bescheiden: voor € 26,95 is het elke dag feest met Tante Jet Theeset.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief