Delen vinden we super lief

Vorig jaar heb ik voor het eerst sinds jaren weer eens een horloge aangeschaft. Ondertussen kan ik niet meer zonder. Als ik hem in de badkamer heb laten liggen, staar ik regelmatig naar mijn lege pols om de tijd te checken.

Heel veel tijd op mijn telefoon

De reden dat mijn horloge totaal was verdwenen, was te danken aan de mobiele telefoon. Ik ben nog zo’n ‘ouwe’, die opgegroeid is in een mobielloos tijdperk. Als je de trein miste, pakte je gewoon een trein later en als dat betekende dat iemand een half uur langer moest wachten, deed hij dat gewoon zonder in paniek te raken. Als je wilde weten hoe laat het was keek je op je horloge. Dankzij mijn mobiel belde ik als ik tien minuten vertraging had en keek ik op mijn mobiel om te weten hoe laat het was. Maar op den duur werd mijn schermtijd wel erg groot. Tijd voor verandering!

Tijd voor een horloge

tijd

Voor mij was de allermakkelijkste manier om mijn schermtijd te verminderen om mijn telefoon niet langer als klok te gebruiken. Even snel kijken hoe laat het is, loopt al snel uit op even een appje lezen en versturen of via breaking news het hele internet afstruinen. Voor de tijd kijk ik tegenwoordig weer heel ouderwets op mijn pols. Waarvoor ik een keuze heb aan Daniel Wellington horloges. Wat een verrijking!

Van plastic tot puur goud

Ik had al een horloge. Een sporthorloge. Op heftig aandringen van mijn hardlooptrainer had ik het allergoedkoopste exemplaar aangeschaft. Een lichtblauw, plastic stopwatchje voor om mijn pols. Hij doet precies wat ik nodig heb, niet meer en niet minder. Mijn man daarentegen, heeft een heel uitgebreid sporthorloge met hardslagmeter en navigatie er op. Net als bij sporthorloges kan je het met ‘gewone’ horloges ook zo gek maken als je zelf wil. Van een ‘goedkoopje’ van de markt tot een collector’s item waar je je halve vermogen aan uit geeft.

Mode item

Een horloge is niet alleen heel handig, het is ook een stijlvol onderdeel van je outfit. Zo draag ik dagelijks mijn ringen, een kettinkje, een armband en dus ook weer een horloge. Ik hou van minimalistische klokjes die goed passen bij elke gelegenheid. Super leuk vind ik de horloges met prachtige Daniel Wellington bandjes. Stijlvol in zijn eenvoud, zonder tierelantijnen. Eerder klassiek met als je wil een grappig, afwijkend detail zoals blauwe wijzers. Helemaal leuk zijn de bandjes die je heel makkelijk kunt verwisselen. Zo heb je in een handomdraai een hele ander look.

Op tijd

Ik ben blij met mijn mooie klokje om mijn pols. Mijn telefoon blijft zo lang mogelijk onaangeraakt in mijn tas. Altijd leuk een extra accessoire om mijn outfit compleet te maken. Die laat ik niet meer verstoffen op een kastje. Want, ohhh, wat kan ik hem goed gebruiken. Ik heb niet zo’n talent in op tijd komen. In mijn haast hoef ik nu niet constant in mijn tas te zoeken (want ja, ik ben altijd alles kwijt in mijn tas). Mijn horloge is definitief terug van weggeweest. Wel vind wel dat ik ondertussen weer een nieuw exemplaar mag aanschaffen voor mezelf. Ik heb bewezen dat ik hem toch echt wel dagelijks gebruik. Dus dan mag het. 😉 Gelukkig heb ik al iets op het oog. 😉

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaa


Delen vinden we super lief