Delen vinden we super lief

Matthew Vaughn, de meesterlijke regisseur achter de Kingsman-franchise en Kick-Ass, heeft opnieuw zijn creatieve genialiteit laten spreken met zijn nieuwste meesterwerk, ARGYLLE. Deze spionagethriller neemt je mee op een reis over de hele wereld, waar de fictieve wereld van spionage, de gedachten van een schrijfster en ideologie zich vermengt met de realiteit. Wij waren aanwezig bij de filmpremiere en we waren het er in de zaal over eens dat je ARGYLLE moet gaan zien, en wel om de volgende redenen.

1. Twist op het Spionagegenre

ARGYLLE onderscheidt zich door zijn scherpzinnige verhaallijn die de grenzen van verbeelding opzoekt. De film volgt Elly Conway, gespeeld door de getalenteerde Bryce Dallas Howard, een teruggetrokken auteur van spionageromans. Wanneer de gebeurtenissen in haar boeken de werkelijkheid beginnen te weerspiegelen, wordt Elly gedwongen om uit haar comfortzone te stappen en deel te nemen aan een wereldwijde spionageoperatie. Het resultaat is een meeslepende reis vol actie, intrige en onverwachte wendingen die elke minuut de moeite waard maakt. Je zit geen seconde rustig op je stoel aangezien de plottwisten zich in rap tempo opvolgen.

Een sterrencast

ARGYLLE heeft een sterrencast waarin Bryce Dallas Howard wordt vergezeld door Henry Cavill, John Cena, Ariana DeBose, Dua Lipa, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Sofia Boutella, en de onmiskenbare Samuel L. Jackson. De één heeft een grotere rol dan de ander dat he aandacht er non stop bij houdt. De cast levert voegt diepgang en charisma toe aan de film. Wat hebben we genoten!

Unieke personages en dynamische chemie

Het samenspel tussen de personages als Elly Conway en de kattenallergische spion Aiden, zorgt voor een boeiende dynamiek. Met name de humor, de menselijkheid en het spionagegenre sprak ons aan.

Productie van Wereldklasse

ARGYLLE is niet alleen visueel heel strak neergezet, ook is de film deskundig geregisseerd en geproduceerd door Matthew Vaughn. Het scenario is geschreven door Jason Fuchs (Wonder Woman) en voegt een slimme laag toe aan het verhaal. De film is een perfecte balans tussen actie, avontuur en een vleugje mysterie, waardoor het publiek aan het scherm gekluisterd blijft.

The greater the spy, the bigger the lie

Tot slot

In samenwerking met Universal Pictures kan Apple Original Films zeer trots zijn op ARGYLLE. Het is een onmiskenbaar meesterwerk dat het spionagegenre nieuw leven inblaast. Of je nu fan bent van actie, humor, of gewoon een toffe filmavond wilt plannen, ARGYLLE voldoet aan alle verwachtingen en overstijgt deze zelfs. Mis deze sensationele spionagethriller niet en ga een film bekijken die je nog lang zal bijblijven. ARGYLLE draait vanaf alleen in de bioscoop en is bovendien te bekijken in IMAX, Dolby Cinema, ScreenX & 4D.

Liefs Olivette

Volg je ons als op Facebook | Tiktok | Instagram | Pinterest | Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief