Delen vinden we super lief

Dansen voor het goede doel en de beste moves leren van top choreografen! Voor iedereen is het mogelijk om dansworkshops te volgen en daarmee het goede doel te ondersteunen. Dit jaar wordt er massaal gedanst voor de voedselbank! Dans je mee? Ginny Pauw is de grondlegster van dit fantastische initiatief en haar vroeg ik alle ins en outs!

Het idee

Mijn naam is Ginny Pauw, 28 jaar en ben naast uitvoerend danseres ook dansdocent en choreografe. Ik ben in 2014 begonnen met het organiseren van de Charity Workshops, dansworkshops waar ik in samenwerking met topchoreografen en heel veel fanatieke dansers geld op haal voor verschillende goede doelen. Ik ben deze Charity Workshops begonnen, omdat ik graag met mijn grootste passie dans iets goeds wilde betekenen voor andere mensen, die het iets minder getroffen hebben.

Aftermovie 2019

Dansen voor het goede doel

Ondertussen zijn er al 5 edities geweest, waarin er in totaal bijna €24.000 is opgehaald voor onder andere KiKa, Make-A-Wish Nederland, De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, Pink Ribbon en Stichting Het Vergeten Kind. In de afgelopen jaren hebben er al 50 choreografen vrijwillig een dansworkshop gegeven voor Charity en op deze manier hebben ze telkens een mooi bedrag bij elkaar gedanst wat aan de verschillende goede doelen is geschonken. 

Charity deel 6

Nu wilde Ginny dit evenement graag doorzetten & ook in deze bizarre tijden iets goeds kunnen doen voor andere mensen die het hard nodig hebben. Daarom gaat ze op zondag 5 april aanstaande Charity deel 6 organiseren. Dit keer zal het bij elkaar gedanste bedrag naar de Nederlandse Voedselbank gaan. Een goed doel dat meer dan 1 miljoen mensen in Nederland onder de armoedegrens helpt door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. En vooral in deze periode met alle Corona maatregelen kunnen zij meer dan ooit een extra beetje hulp gebruiken!

Net even wat anders

Normaal gesproken dansen we tijdens de Charity Workshops met gemiddeld 200 dansers bij Beatz Dance Studio de voetjes van de vloer vertelt Ginny. Maar deze editie zal het allemaal iets anders verlopen. Vanwege het Corona virus en alle maatregelen die daarvoor zijn getroffen, moet iedereen thuis blijven en zullen de workshops online gegeven worden.

Op de Instagram pagina van Charity Workshops (@charityworkshopslive) zullen de choreografen in totaal 12 uur lang live gaan met de tofste workshops. Om 10.00 uur beginnen ze met twee workshops voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vanaf 12.00 uur zijn er 10 uur lang workshops te volgen voor tieners/volwassenen (12+).

Bekende choreografen

De workshops worden gegeven door choreografen/dansers/juryleden bekend van Dance Dance Dance, So You Think You Can Dance, DanceSing, Battle on the Dancefloor, Everybody Dance Now, Avro Junior Dance & SuperKids. Er zal les worden gegeven in de stijlen hiphop, urban/contemporary, dancehall, commercieel, yoga & heels.

De eerste twee kinderworkshops zijn te volgen voor €10,00 en de volwassenen workshops zijn te volgen voor €20,00. Het volledige bedrag dat wij zondag ophalen, zal gedoneerd worden aan de Nederlandse Voedselbanken. Wij hopen dan ook dat er heel veel mensen vanuit thuis mee zullen gaan dansen & dat we ons met z’n allen sterk kunnen maken in deze moeilijke tijden.

Photocredits Beatz dancestudio

Dans je mee?

En denk jij nou: ik kan helemaal niet dansen.. Dan is dit de perfecte kans om het te proberen, want niemand kan je zien! Geef je op door een mailtje te sturen naar charityworkshops@gmail.com en dans lekker mee voor het goede doel! Je kunt ook 10 Euro voor kindjes 20 Euro storten op NL97ABNA0831342455 op naam van G.Pauw. Bij kenmerken s.v..p Charity Workshops donatie noemen en je insta account dan komt het helemaal goed! Tot zondag! Wij hebben er zin in!

Dit bericht bekijken op Instagram

✨DANS FANS OPGELET✨ ⁣ Dit initiatief deel ik heel graag met jullie! De zesde editie van CHARITY WORKSHOPS! wordt aanstaande zondag 5 april georganiseerd. Je kunt 12 uur lang online workshops volgen van de grootste dans choreografen waarbij de opbrengst naar de Nederlandse Voedselbanken gaat ♥️ ⁣ Tijdens deze online editie zullen 12 top choreografen samen met jou een mooi bedrag bij elkaar dansen voor @voedselbankennederland ! Dit is een goed doel dat meer dan 1 miljoen mensen in Nederland onder de armoedegrens helpt door ze tijdelijk te voorzien met voedselpakketten. 🙏🍀⁣ Vooral in deze periode met alle Corona maatregelen kunnen zij meer dan ooit extra hulp gebruiken! Dans je mee? ⁣ Zelf kan ik er geen snars van, maar van dansen word ik blij en met mijn mini-me help ik dit initiatief graag ondersteunen en gaan we hééél goed opletten! Wil jij je dansend vanuit huis inzetten voor de Nederlandse Voedselbanken? Geef je dan nu op voor de Charity Workshops ! ⁣ 💃🏻 ⁣ In de ochtend zijn er workshops te volgen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vanaf 12 uur zijn alle workshops te volgen vanaf 12 jaar 👯 Meer info: charityworkshops@gmail.com ⁣ Deze bijzondere online editie met geweldige line-up mag je zeker niet missen! Choreografen/docenten⚡️ @juvat (kids) @noameijer_ (kids) @sergiovsreis @esraonsozz @milouuv @sophiamason._ @jordysparidaens @virgilmoreno @marthevg @chantaldeboerofficial @sasleka @timorworld ⚡️ Hopelijk tot zondag ! 🙌🏻💕 ⁣ ⁣ #CharityWorkshops #dansen #danceislife #dansenvoorhetgoededoel #zondag #NederlandseVoedselbanken #charity #voedselbank #dansen #support #goeddoel #amsterdam #netherlands #love #holland #charityevent #goeddoel #beauty #goededoel #education #lerendansen #vrijwilligers #goeddoen #walk #run #event #choreografie #danceislife #voedselbank #goodworks⁣

Een bericht gedeeld door Family & Lifestyleblog (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief