Delen vinden we super lief

Wat staat er bij jou op je verlanglijstje? De Sint en kerstman is beperkt qua budget, we hebben elkaar namelijk een limiet gegeven en daar komen mijn wensen qua prijzen niet bepaald bij in de buurt. Bof ik even dat ik jarig was op 15 december! Ik ben namelijk al een tijdje op zoek naar goed zittende draadloze oordopjes waarmee ik ook handsfree kan bellen. En aangezien manlief naar een passend cadeau voor me zocht, is dit dé match! Ik wil weer graag gaan joggen en met mijn nieuwe baan zijn goede draadloze oortjes geen overbodige luxe.

Blijf verbonden, blijf draadloos.

Met draadloze oordopjes heb je volledige bewegingsvrijheid terwijl je luistert naar je favoriete nummers, of als je een zakelijk beller aan de lijn hebt. Via bluetooth koppel je de oordopjes eenvoudig draadloos aan je smartphone, tablet of laptop waarbij er geen draden in de weg zitten. Hoevaak de kabels van mijn iPhone oortjes wel niet in de knoop hebben gezeten….. het was echt gekmakend waardoor ik ook gezwicht ben voor draadloos.

De Sint was manlief goed gezind… nu moet moeders nog voorzien worden van draadloze oortjes

Mijn man is laaiend enthousiast over zijn draadloze oortjes van JBL en raadde mij dezelfde aan. Het design van de oortjes en de oplaadcase is zeker mooi en voelen kwalitatief goed aan. In Puy du Fou heb ik de draadloze oortjes bij de shows mogen ervaren en ze zitten stevig en prettig in de oren, je voelt ze nauwelijks zitten en het geluid is magisch. Eigenlijk een no brainer, maar toch koos ik voor een ander model….

De vorm en uitvoering van zijn oortjes vond ik namelijk ietwat te lang. Ik heb vaak een jas, blouse, of vest aan met hoge kraag en dan schieten ze vaak los. Mijn zoektocht ging verder, maar wel bij JBL…

JBL nemen we overal mee naartoe voor fijn geluid.
Music is live, daar kunnen we echt niet zonder!

Waarom JBL? 

Door ervaring van anderen en mijn voorliefde voor het merk JBL, was mijn oog voor draadloze oortjes gevallen op de modellen van JBL. Zij hebben zowel draadloze als volledig draadloze oordopjes. Daarmee bedoel ik dat er bij draadloze oordopjes nog een kabel in je nek hangt en bij volledig draadloze oordopjes 2 losse oordopjes in je oren hangen. En bij de keuze van je oordopjes is het ook verstandig om te bepalen of je ze voor bij het sporten gaat gebruiken. Je kunt daarmee voorkomen dat je tijdens het sporten muziek luistert, zonder dat ze stuk gaan door zweet.

Een grote, lastige keuze 

De JBL oortjes komen in meerdere soorten, maten en kleuren bleek al snel in mijn zoektocht! Ze hebben draadloze oortjes met nekband, standaard oordopjes met draadje, maar ook hebben ze volledig draadloze oortjes. Het ene model noemen we thuis gekscherend ‘tandenstokers’ en de ander zie je nauwelijks. Ik koos voor een stijlvol model die iets kleiner zijn dan die van mijn man. Qua geluid geloof ik het wel ,JBL staat garant voor goede kwaliteit en top geluid!

1.JBL LIVE FREE NC+ TWS-oordopjes 

Deze oordopjes leveren JBL Signature Sound met geweldig comfort stond er in een review. Door de Active Noise Cancelling zul je niet meer worden afgeleid en wordt je met je vrienden en omgeving in contact gehouden door de TalkThru en Ambient Aware. Wel zo fijn dat je niet compleet van de buitenwereld bent afgesloten als je de draadloze oordopjes draagt. Met de Dual Connect + Sync kun je direct naar je muziek luisteren, met één oordopje of met beide.

Aangezien ik veel onderweg ben en veel in calls zal zitten, zijn oordopjes een must. Een gesprek kan met oordopjes ook wandelend gevoerd worden, of als ik op het schoolplein aan het wachten ben. De JBL oortjes zijn gemakkelijk in gebruik en gaan ook zo’n 21 uur mee met een sterke batterijduur. Opladen is overigens appeltje eitje in de bijgeleverde case.

Waarom ik voor de JBL LIVE FREE NC+ TWS heb gekozen is omdat ze water- en zweetbestendig zijn. Voor mij is dat ideaal en een must omdat ik het joggen en sporten weer dolgraag wil oppakken. De oortjes laten je nooit in de steek, wat je ook doet of wat de weersomstandigheden ook zijn. Ze zijn ook heel klein, dat vind ik ideaal, maar niet iedereen is daar voorstander van.

2. JBL tune 225 TWS

Deze oortjes adviseerde mijn man aangezien hij al een tijdje van zijn draadloze oortjes geniet met het JBL Pure Bass-geluid. Je opent de etui en kan gelijk beginnen met luisteren aangezien de JBL TUNE 225TWS-oordopjes meteen aan je apparaat kunnen worden gekoppeld. Het Dual Connect’ is helemaal handig van deze oortjes waarmee je ervoor kunt kiezen om één van de oordopjes te gebruiken, of juist allebei. Tijdens onze vakantie in Frankrijk bij de shows van Puy du fou ideaal waar de muziek bombastisch en prachtig was via de oortjes.! Met deze oortjes kun je gerust zo’n 25 uur vooruit voor je ze weer moet opladen. Er zijn verschillende kleuropties bij de JBL TUNE 225TWS-oordopjes zodat ze bij jouw stijl passen.

Voordelen

De geluidskwaliteit van de draadloze oortjes is goed, de verbinding snel gemaakt, het oplaadsysteem werkt perfect en telefoongesprekken zijn ook goed te voeren met deze oordopjes. Het geluid is helder en goed met een fijne bas. De verbinding is snel gemaakt en telefoongesprekken zijn ook goed te voeren met deze oordopjes. Dat geldt eigenlijk voor beide modellen oortjes die wij nu in huis hebben. Het handsfree bellen en het voeren van een telefoongesprek gaat goed en je verstaat elkaar helder via de microfoons in de beide oordopjes. Het windgeruis is wel goed hoorbaar, maar heel eerlijk; ik sta nooit in de wind te telefoneren.

Ideaal dat je de oortjes kunt opladen via de mooie compacte oplaadcase die in elke broekzak past. Compact en veilig opgeborgen.

Een klein nadeel vind ik de bedienbare knopjes bij het opnemen van een telefoongesprek, maar aangezien het leen oortjes waren van manlief moet ik daar ongetwijfeld nog even aan wennen. Met mijn eigen model draadloze oortjes komt dat helemaal goed! We zijn helemaal content met deze oortjes!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief