Delen vinden we super lief

Het nieuwste en toch wel meest bijzondere bruiswatertoestel van SodaStream is toch wel dit model!. Met de 8 bijgeleverde kleurstiften kun je een persoonlijke Pride-look geven aan jouw Limited Pride Edition Terra. Dit is toch wel heel tof en extra leuk! Mijn dochter vroeg heel voorzichtig of zij het mocht inkleuren en aangezien ik graag het drinken van water promoot , mocht ze van mij haar creatieve brein activeren!

SodaStream lanceert speciale Pride Box ‘Set All Your Colors Free’ ter ere van Pride Month
Net als voorbije jaren ondersteunt SodaStream ook dit jaar de Pride Month (juni) met de lancering van een exclusieve Pride Box, met als thema ‘Set All Your Colors Free’.

Set All Your Colors Free

SodaStream zet zich graag in om van deze wereld een betere plek te maken door ongelijkheid aan te vechten en acceptatie en tolerantie te bevorderen. De lancering van de Pride Box gaat gepaard met een wereldwijde campagne om de boodschap van diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap te onderstrepen, onder andere door samenwerking met ILGA World. Een initiatief dat wij graag omarmen!

De ‘Set All Your Colors Free’-kit bestaat uit een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur. Uiteraard zit er een herbruikbare en vaatwasbestendige 1-literfles bij met een uniek, nog in te kleuren design. Daarnaast omvat de Pride Box een set van acht regenboogkleurige stiften waarmee jehet bruiswatertoestel en de fles kunt beschrijven of illustreren met persoonlijke Pride-boodschappen. Dit is een prachtig cadeau met een boodschap.

Méér kleuren, voor meer inclusie

Inmiddels zijn er binnen de LGBTQIA+-gemeenschap meer groepen opgestaan, waarbij SodaStream een stap verder gaat in de strijd voor inclusie. Ze bieden méér kleuren aan dan de traditionele Regenboog vlag en voegen rood, oranje, geel, groen, blauw, lichtblauw, paar en roze toe. De acht kleurstiften vertegenwoordigen de kleuren van de meeste groepen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar ware kleuren te kiezen.

Dit jaar gaat Sodastream een stap verder in hun voortdurende steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap, door een breder scala aan kleuren op te nemen in onze speciale Pride-editie. Zo hebben ze meer aandacht voor de diversiteit binnen deLGBTQIA+-gemeenschap, en strijden ze voor gelijkheid voor de héle gemeenschap.”

“Bij Sodastream staan we voor mensen. Ongeacht hun geslacht, afkomst, religie of geaardheid”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. 

SodaStream steunt ILGA

SodaStream gaat voor het vierde jaar op rij een samenwerking aan met ILGA World, een wereldwijde LGBTQIA+-vereniging, en zal meer dan 20% van de winst van de ‘Set All Your Colors Free’-editie aan de organisatie doneren. In België is SodaStream opnieuw sponsor van deAntwerp Pride.

Veel te veel LGBTQIA+-mensen over de hele wereld worden dagelijks geconfronteerd met uitsluiting, discriminatie of geweld”, aldus Luz Elena Aranda en TuisinaYmania Brown van ILGA. 

Dit is een realiteit die we niet mogen aanvaarden. De strijd is pas gestreden wanneer we allemaal dezelfde rechten genieten – niets meer, en niets minder. We zijn er trots op om LGBTQIA+-personen van over de hele wereld samen te brengen, die zich allemaal inzetten om verandering teweeg te brengen. Dankzij dit partnerschap en de steun van SodaStream, kunnen we onze inspanningen verdubbelen om onze gemeenschappen wereldwijd te helpen, met lokale belangenverdediging,trainingen, onderzoek en campagnes om harten en geesten te veranderen.”

* In volume consumptie

Over ILGA World

ILGA World (International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association) is een wereldwijde federatie, opgericht in 1978, die bestaat uit meer dan 1700 organisaties uit meer dan 160 landen die campagne voeren voor de mensenrechten van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en intersekse personen.

SodaStream TERRA - zwart- incl. Quick Connect Koolzuurcilinder

ILGA World werkt aan het bereiken en behouden van erkenning en bescherming van de mensenrechten van regenbooggroepen, bestudeert de wetgeving ten aanzien van haar gemeenschappen, en ondersteunt mensenrechtenverdedigers. Ze geven trainingen en organiseren conferenties, maken mensen bewust van LGBTQIA+-mensenrechten, en ondersteunen de zichtbaarheid van genderdiversiteit.

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en SodaStreamStore.nl.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief