Delen vinden we super lief

snurk, dekbed, beddengoed

Het beddengoed van SNURK heeft geen introductie nodig verwacht ik. De creatieve overtrekken hebben prints waar ik keer op keer blij van wordt. En dan heb ik het nog niet eens over het slaapcomfort en de hoogstaande kwaliteit waarin het gemaakt wordt! Mijn jongens slapen maar wat graag onder hun brandweer, of ridder dekbed, mijn dochter is graag aapje, of prinses en zelf heb ik echt de voorkeur voor mijn eigen flanellen witte exemplaar. Snurk is favoriet bij ons thuis en al hebben we meerdere merken thuis liggen, de bedden worden er keer op keer mee opgemaakt!

snurk

Snurk

En ook de nieuwste flanellen dekbedovertrek collectie van SNURK is wederom origineel en heeft fantastische overtrekken voor jong én oud! Aangezien mijn kindjes echt voorzien zijn van de mooiste en originele dekbedden, is het nu echt tijd dat papa en mama een nieuw design op bed krijgen. Oké, oké, soort van, aangezien de drie bandito’s ons bed ook vaak genoeg opeisen. het design is dus dermate cute, dat ook onze kinderen er graag bij komen liggen met hun lievelingsknuffel!

Beddengoed van SNURK

Een dekbedovertrek van flanel van het Nederlandse merk SNURK weet keer op keer te verrassen met originele designs. De kinderen zijn voorzien, maar ik vond dat onze slaapkamer make-over ook nieuw beddengoed verdiende. Voor ons camping uitje bij Outside Inn en de naderende vakantie naar Frankrijk had ik namelijk pyama’s bij SNURK besteld en tsja toen ik hun catalogus zag werd ik blij. Ik zag dat de collectie was aangevuld met een aantal prachtige, nieuwe dessins.

De keuze was nog lastig, maar het Teddybeer dekbedovertrek en de Furry cover zijn echt te gek gaaf en werden gelijk besteld! Vooral in ons vakantiehuisje waar we s’ochtends wakker worden met konijnen en eekhoorntjes om ons heen (buiten dan hé).

Samen knuffelen

SNURK heeft de hele collectie ontworpen voor een heerlijke nachtrust! En als je tegen zo’n grote knuffelbeer op het Teddy dekbedovertrek mag aankruipen, wordt je toch spontaan blij! Dit model is echt te schattig en manlief heeft dikke pech, de teddybeer ligt op mijn kant. Ook zijn er dekbedden bij Snurk verkrijgbaar waarbij er een huisdier aan het voeteneinde ligt. Je kunt je hart ophalen bij de vele mooie designs.

En mocht je nog twijfelen om te kiezen voor SNURK dan deel ik met plezier de fantastische dekbeddencollectie. het ziet er niet alleen te gek uit, het slaapt echt heerlijk!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief