Delen vinden we super lief

Een kraamweek vol eerste ontmoetingen, lieve woorden, kraamtranen en veel gelukswensen. De kraamweek is van oudsher een periode van 10 dagen, ook wel de eerste 10 dagen na de bevalling. Mijn lieve moeder, zusjes en vriendinnen hebben ook deze keer weer een tien dagen kraampakket voor me gemaakt. Het was elke dag een feestje om een cadeautje te mogen uitpakken. Oh, boy wat zijn we deze week door iedereen verwend.

babykaartje, kaartje2go, kraamcadeau

Kreukels

Lucas is nog piepklein en een genot om naar te kijken. Hij ligt nog wel wat in de kreukels, maar je ziet hem elke dag meer landen en wijzer de wereld in kijken. Zijn wenkbrauwen waren in het begin heel opgezwollen en twee engelenkussen / ooievaarsbeten tekenen zijn gezichtje. Ook in de haargrens in zijn nek zit een grote rode vlek en zijn zijn oogleden rood. Deze engelenkusjes zijn in 95% van de gevallen binnen het eerste jaar weer verdwenen. Ook mijn 1e had het in zijn gezicht en af en toe zie ik het als hij heel boos wordt, of zich druk maakt. Het ziet er heel gek uit, maar het is geheel onschuldig.

Genieten

Kleintjes worden ontzettend snel groot en heb me voorgenomen om bij deze “kers op de taart” alles bewuster te beleven en meer de tijd te nemen om hem te zien groeien en hier van te genieten. Voordat je het weet is hij vier jaar oud. Lastig met twee rondhuppelende kleintjes, maar het gaat me lukken. Deze video is het begin. Met plezier gemaakt en zal het heel, heel vaak bekijken terwijl hij onder mijn neus groter wordt.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram | Pinterest We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief