Delen vinden we super lief

EB SinterklaasPak je agenda er maar snel bij! Kinderhelden Ernst en Bobbie duiken weer het theater in en zullen in de weken voorafgaand aan Sinterklaas te zien zijn met de komische theatershow ‘Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas’. 

Sinterklaaspret

De twee vrienden treden op in drie verschillende theaters waar ze op 11, 21 en 28 november de verjaardag van Sinterklaas vieren. En zoals we van ze gewend zijn, gaat er natuurlijk heel veel mis! Ik kan echt genieten van de sprankeling in de oogjes van mijn kinderen. Maar eerlijk is eerlijk, met de klassieke Sinterklaasliedjes en bekende Ernst en Bobbie hits is dit ook een gezellige show voor de ouders.

Enn…

En dat is niet alles! Zodra Sinterklaas weer huiswaarts is gaat, gaan Ernst en Bobbie terug de theaterzalen in met hun jubileumvoorstelling ‘Geklungel in de Jungle’. Een show dat voor veel pret zorgt! Er kan wederom onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee kinderhelden. Geklungel in de Jungle is nog t/m 12 mei 2019 te zien.

Sinterklaas Ernst en Bobbie
Copyright WouterMahu

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

Van 11 t/m 28 november 2018 is de sinterklaasshow te zien in het theater. Ernst en Bobbie slaan de handen ineen an gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar eigenlijk heeft hij zelf nog nooit een partijtje gehad! sinterklaas Ernst en Bobbie

  • Spanning en sensatie

Uiteraard wordt er uitgepakt en wordt het partijtje voor Sint heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien dat het duo voor Sinterklaas zal gaan regelen. Bobbie haalt een goocheltruc uit met wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

  • Theaters

11 november: Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam
21 november: AFAS Circustheater in Scheveningen
28 november: Schouwburg het Park in Hoorn WINACTIE !!

Winactie

Voor de voorstelling van 28 november in Hoorn mogen wij 2 toegangskaarten weggeven t.w.v €44,-. Ze liggen klaar om verstuurd te worden! Meedoen is eenvoudig! Laat een reactie onder onze blog achter, of op facebook en je loot mee in de “Good Luck Fairy’ loterij. De winnaar wordt aankomend weekend bekend gemaakt!

Ernst en Bobbie

Erik van Trommel (serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie)  vormen samen het populaire kinderhelden duo. Al ruim 25 jaar zijn ze met hart en ziel bezig met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Ze schrijven alle teksten en liedjes zelf dat ook wel de kracht is van dit komische duo.

Tijdens de Ernst en Bobbie-shows snapt het speelplezier van het podium af. Zowel als Ernst en Bobbie zijn ze namelijk ook in het dagelijkse leven goede vrienden en dat zie je in alles terug! We kijken er naar uit! Leuk!Sinterklaas Ernst en Bobbie

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief